Kaiho-konsertissa tuttua tunnelmallisesti

21.03.2018 09:16

Kategoria: Kulttuuri

Kaiho on konsertti kahdelle laulajalle ja kitaralle, Kaija Kärkiselle (laulu)  ja Antti Korhoselle ( kitara ja laulu). Konsertin ohjelmassa on tunnettuja suomalaisia iskelmiä, laulelmia ja pop/rock-lauluja viideltä vuosikymmeneltä uusina sovituksina.

Kaija Kärkisen sielukas ääni yhdessä Antti Korhosen kitaroinnin kanssa kuljettavat tunnetut sävelmät yllättäviin paikkoihin Andalucian illoista Buenos Airesin kujille. Tapio Rautavaaran Kulkuriveljeni Jan soi Piazzollan tangon tapaan ja Toivo Kärjen Jos vielä oot vapaa saa matkaansa espanjalaisen Solea-poljennon.

Sovituksissa vaikutteita on otettu niin flamencosta, argentiinalaisesta tangosta kuin irlantilaisesta kansanmusiikistakin. Konsertissa kuullaan musiikkia mm. Hectorilta, Juicelta, Toivo Kärjeltä ja Tapio Rautavaaralta. Kauniit melodiat ja elämänmakuiset sanoitukset kertovat rakkaudesta, jäähyväisistä, kaipuusta, ilosta, kaihosta ja elämän tragikomediasta.

Laulaja-näyttelijä-sanoittaja Kaija Kärkinen on tullut tunnetuksi Suomen Euroviisuedustajana vuonna 1991. Teatterikorkeakoulussa opiskellut Kärkinen tunnetaan myös teatterilavoilla.  Kärkinen keikkailee ahkerasti miehensä Ile Kallion kanssa omia kappaleita esittäen.  Kitaristi Antti Korhosen kanssa keikkailtaessa ohjelmistossa on suomalaisia iskelmiä ja laulelmia taidokkaina ja tunnelmallisina sovituksina.

Muuramen Kulttuurikeskus, Muuramesali la 24.3.2018 klo 15. Liput 15 e (ovelta vain käteisellä).