Laulava Latokoulu Muuramesalissa 4.2.2018

16.01.2018 10:08

Kategoria: Kulttuuri

Heinämäki Apilatiellä!

Irja on kilo! Herra Heinämäki on löytänyt ullakolta vanhan kirjaston ja sieltä erityisen hienon kirjan. Hän haluaisi, että kaikki lukisivat sen. Niinpä hän alkaa opettaa eläimiä lukemaan. Lehmä kuitenkin oppii vain M-kirjaimen ja kaksi Ö-kirjainta, ja hevonen vain I-kirjaimen, H-kirjaimen ja muutaman A-kirjaimen. Siispä Lato-orkka kehiin!

Herra Heinämäen  ja Lato-orkesterin  LAULAVA LATOKOULU on teatterimainen konsertti, jossa hauskojen sketsien lomassa mukaan laulamaan otetaan myös yleisö. Ja biisit ovat tuttuja, Heikki Salon APILATIEN AAPISEN lauluja.

Herra Heinämäkenä on Heikki Hela. Lato-orkesterin kokoonpanoon kuuluvat Herra Pujo – Heikki Salo, Herra Timotei – Janne Louhivuori, Voimamies Horsma – Jouko Mäki-Lohiluoma  ja  Päällikkö Punanata – Mikko Löytty.

Laulava Latokoulu esitetään Muuramen Kulttuurikeskuksen Muuramesalissa sunnuntaina 4.2. klo 15. Liput konserttiin maksavat 10 e. Lipunmyynti on lähtenyt liikkeelle hyvin vilkkaasti, joten  etukäteisvarausta suositellaan. Konsertti sopii koko perheelle.