Riihivuori

Riihivuoren kesä 2018

Riihivuori-Areena on vuokrattu Ohjelmatehtaalle, joka tuottaa kesäteatteria ja muita tapahtumia kesäkuusta-syyskuuhun. Riihivuori-teatteri esittää Heikki Vihisen käsikirjoittaman ja ohjaaman musiikkinäytelmän Kesäloma soi. Päärooleissa nähdään viime kesän tapaan Maria Lund ja Joni Leponiemi. Näytelmän ensi-ilta on 7.6.2018. Katso Riihivuoren kesän 2018 kaikki tapahtumat www.riihivuoriteatteri.fi.

Riihivuoren majoitus. Riihivuoressa on tarjolla monenlaista majoitusta. Katso tarkemmin Majoituspalveluja Riihivuoressa

***

Riihivuori on siirtynyt Muuramen kunnan omistukseen. Muuramen kunta omistaa 32 hehtaarin maa-alueen sekä ravintola Riihikelon, Riihivuori-areenan, grillikodan ja 6 erillistä majoitustilaa. Riihivuoren kehittämistä katsotaan laaja-alaisesti ottamalla huomioon se potentiaali, joka Riihivuoressa on ympärivuotiseen käyttöön. Tässä vaiheessa kunta on vetovastuussa, mutta tarkoituksena on löytää Riihivuoreen yrittäjävetoista toimintaa.

Ramboll Finland Oy on valittu Riihivuoren Masterplanin toteuttajaksi. Masterplan on strateginen suunnitelma, joka ohjaa alueen maankäytöllistä ja toiminnallista kehittämistä. Suunnitelmassa käsitellään pitkän tähtäimen tavoitteita ja visioita. Riihivuori Masterplan valmistuu marraskuun 2018 loppuun mennessä.

Masterplanin ohjausryhmään Muuramen kunta on valinnut nuorten edustajana Aapeli Saastamoisen, Muuramen yrittäjien puheenjohtajan Risto Kytölän, liikuntajohtaja Hannele Alanärän, kehittämisjohtaja Julia Virtasen, yrityskoordinaattori Mika Partasen ja Elinvoiman ja kestävän kasvun lautakunnan edustajana Riina Vilanderin. Ohjausryhmä voi kutsua kuultavaksi asiantuntijoita. Riihivuoren yleiskaavan laadinta on erillinen prosessi, ja se tehdään eteläosan yleiskaavan laadinnan jälkeen.

Mika Partanen
Yrityskoordinaattori
014 659 598, 050 304 8425
mika.partanen@muurame.fi
Elinkeinoasiat, toimitilat, yritystontit
Ari Ranta-aho
Kunnanjohtaja
014 659 601, 040 504 7960
ari.ranta-aho@muurame.fi
Kunnanjohto, elinkeinopalvelut, yrittäjyys

Katso myös