Uimahallissa lapsille

Lasten vesiryhmät jakaantuvat neljälle portaalle. Koko tarjonnan näet Ohjattujen ryhmien kalenterista.

Vesileikki on tarkoitettu 4-5-vuotiaille lapsille riippumatta lähtötasosta. Soveltuu paitsi reippaille myös aroille ja vesipelkoisille. Mitään aiempaa uinti- tai uimahallikokemusta ei tarvita. Toimitaan lasten altaassa, ohjaaja on mukana vedessä.

Vesipeuhu on tarkoitettu noin 6-8-vuotiaille lapsille jotka osaavat jo uida pienen matkan ja uskaltavat liikkua reippaasti myös isossa altaassa. Tässä ryhmässä toimitaan molemmissa altaissa, ohjaaja on mukana vedessä.

Vesikerho on tarkoitettu noin 7-10-vuotiaille lapsille jotka uivat yhtäjaksoisesti vähintään 25 metriä ja haluavat oppia lisää. Harjoitellaan monipuolisesti uintia, sukelluksia ja hyppyjä erilaisia leikkejä ja pelejä unohtamatta. Harjoitellaan isossa altaassa, ohjaaja on altaan reunalla.

Vesitekniikka on tarkoitettu noin 9-12-vuotiaille lapsille jotka haluavat harrastaa uintia ilman kilpauintitavoitetta. Opetellaan tehokkaasti uinti-, sukellus-, hyppy- ja kääntymistekniikoita erilaisilla harjoitteilla. Harjoitellaan isossa altaassa, ohjaaja on altaan reunalla.

Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu syksy- ja kevätkaudella erikseen ilmoitetulla ajanjaksolla. Myös kesken kauden voit ilmoittautua; mikäli ryhmä on täynnä, otetaan ilmoittautujat jonotuslistalle.

Uimahallissa järjestetään myös peruskoululaisten uimaopetusta eskari-iästä alkaen kaikille Muuramen kunnan oppilaille. Tilauksesta opetusta järjestetään myös muille kunnille ja kaupungeille, kysy lisää uimahallin henkilökunnalta!

Lastenaltaan koko on 6 m x 7 m, tasaisesti syvenevä 0 - 0,8 m. Vesi on +31-asteista.