Avoin päiväkoti

Muuramen Perhekeskus, Virastotie 5.

23.01.2020 09:00 - 23.01.2020 12:30

Perhekeskuksen Avoin päiväkoti


on Muuramen kunnan tarjoamaa ammatillisesti ohjauttua, maksutonta varhaiskasvatuspalvelua muuramelaisille, kaikille alle kouluikäisille lapsille ja heidän lähiaikuisilleen. Toimintaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Ohjelma koostuu vapaamuotoisesta oleskelusta, ohjatusta toimintatuokiosta ja evästauosta (omat eväät). Toiminnalla tuetaan lapsen ja lähiaikuisen vuorovaikutusta sekä harjoitellaan päiväkotiarkea pienin askelin. Avoin päiväkoti toimii luontevana arjen tukipilarina ennen varsinaiseen päiväkotiin siirtymistä. 

Toiminta on lapsi- ja perhelähtöistä, joten sitä suunnitellaan, kehitetään, toteutetaan ja arvioidaan yhdessä lasten ja aikuisten kanssa. Lapset ovat lähiaikuisen vastuulla.

Avoin päiväkoti tuo vaihtelua arkeen, jossa leikitään, lauletaan, askarrellaan, jutustellaan, kahvitellaan. Kahvia, teetä ja mehua pientä maksua vastaan. Aikuiset pääsevät tapaamaan muita aikuisia ja kohtaavat samoissa elämäntilanteissa olevia. Lapsille on leikkiseuraa. Toiminnassa on mukana kaksi ohjaajaa. Toiminnasta vastaa perhekeskusohjaaja. 

Avoin päiväkoti on auki maanantaisin ja torstaisin kello 9–12.30. Paikalle voi tulla oman aikataulun mukaisesti. Kello 10–11 on ohjattua toimintaa vaihtuvien teemoin.

Yhteinen piiri klo 10.30.  

Tervetuloa lapset ja aikuiset yhdessä! Nähdään Perhekeskuksessa, (Virastotie 5)!
 

KEVÄÄN 2020 OHJELMAA (muutokset mahdollisia) : 

 

Avoin päiväkoti auki jälleen to 9.1.2020 klo 9. TERVETULOA!

TO 9.1: Yhteistä kevätkauden suunnittelua, vanhempien info: Mikä on avoin päiväkoti? Kerrataan yhteisiä sääntöjä, tutustumisleikkejä

MA 13.1: Torstain teema jatkuu...

Kevään ohjelma tarkentuu yhteisen suunnitelun myötä!

Kategoria: Ilmaistapahtuma Lapset Perhekeskus