Valitse sivu

Vuoropuhelu ja yhteiskehittäminen kunnan ja järjestöjen kesken on yksi keino vauhdittaa hyvän kierrettä. Elinvoimapajakiertue kokoaa useamman kunnan ja järjestöt yhteisen kehittämisen äärelle hyvinvointi-teemalla.

Muuramen kunta on muiden Keski-Suomen kuntien kanssa mukana toteutuksessa ja kutsuu Muuramessa toimivia yhdistyksiä, järjestöjä ja seuroja mukaan tapahtumaan. Maksuttomaan tapahtumaan kutsutaan myös kunnan viranhaltijoita ja luottamushenkilöitä sekä kaikkia teemasta kiinnostuneita. Pajojen pääjärjestäjänä toimii Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry.

Muuramen, Laukaan, Uuraisten ja Jyväskylän yhteinen tilaisuus on tiistaina 9.4.2019 klo 17.00–19.30 Laukaassa (Hotelli Vuolake, Suolahdentie 84).

Ohjelma:

17:00 Kahvit ja verkostoitumista
17:10 Minne asti #hyvänkierre -hyppy kantoi? Yhteistyön tekoja kunnissa
17:20 Kuinka meillä voidaan? Hyvinvoinnin tila ja hyvinvointikertomukset kunnissamme, Susanna Mutanen, Keski-Suomen sairaanhoitopiiri
17:45 Järjestöt hyvän kierteen vauhdittajina, Anu Hätinen ja Katariina Luoto, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry
18:00 Yhteistyöllä hyvinvoinnin voittajaksi -työpajat
19:00 Hyvinvoinnin tekoja
19:30 Kiitos ja turvallista kotimatkaa

Muuramelaisia kannustetaan suuntaamaan Laukaaseen ilmastoystävällisesti ja yhteisöllisesti kimppakyydeillä. Paras kimppakyytiporukka palkitaan kiertueen päätteeksi. Kimppakyytihaasteesta on julkaistu YouTube-video KYT ry:n kanavalla. 

Ilmoittautuminen tilaisuuteen 5.4. mennessä oheisen linkin kautta.

Lisätietoja:
Muutoskoordinaattori Anu Hätinen, anu.hatinen@kyt.fi p. 050 599 6293.
Lisätietoa löydät myös tapahtuman verkkosivuilta.