HYVÄ OLO treeniryhmä tauon jälkeen aloittaville

ALIVE Setäläntie 3

29.08.2022 17:00 - 31.08.2022 17:55

Veikö korona innostuksesi liikuntaa kohtaan? Huomaatko olevasi hyvässä työkunnossa, ja huonossa vapaa-ajan kunnossa? Haluaisitko saada lisää jaksamista, energiaa ja virtaa omaan arkeen?

HYVÄ OLO – treeniryhmä on innostavaa, kannustavaa ja helposti omaksuttavaa lihaskuntoharjoittelua matalalla kynnyksellä, ja sen tarkoituksena on lisätä liikkumista arkeesi juuri sinulle sopivalla tavalla. Ryhmä on tarkoitettu liikkujille, joilla on taukoa liikkumisesta, ensikertalaisille tai hyvin satunnaisille liikkujille. 

Ryhmän valmentajana Anne Korkia-aho, joka on auttanut omia asiakkaitaan jo vuosien ajan löytämään liikunnan ilon ja hyvän olon omaan arkeen. Anne on opiskellut liikunta- ja käyttäytymispsykologiaa, joten Annella on vahva ymmärrys siitä, minkä vuoksi liikunnan aloittaminen voi olla haastavaa, tai minkä vuoksi liikkuminen ei aina tunnu niin hyvältä. Sen vuoksi Anne osaa löytää juuri sinulle sopivat keinot lisätä hyvää oloa ja jaksamista oman arjen kiireiden keskelle, ja auttaa ymmärtämään liikunnan rooli osana kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Keskiviikkoisin 14.9. - 2.11.  klo 17 - 17.55 Aliven ryhmäliikuntasalissa, 5 - 10 hlön pienryhmä.

Hinta: 149 € (jäsenet 139 €)

Ilmoittautuminen 31.8. mennessä: anne@alivekeskus.fi

alivekeskus.fi/syksy

Kategoria: Liikunta