JyväsRiihen ÄLYILO-teemaillat: Ruokaan ja kalatalouteen liittyvät kestävät ja älykkäät ratkaisut

Teams-etäyhteydellä

13.04.2021 17:00 - 13.04.2021 19:00

JyväsRiihen ÄLYILO-hankkeen teemailloissa esitellään älykkäitä ja ympäristön kannalta kestäviä tekoja. Käytännönläheisten esimerkkien tarkoituksena on inspiroida yhteisöjä ja yrityksiä ympäristön kannalta kestävään, ilmastoviisaaseen sekä älykkääseen toimintaan.

Tilaisuuksissa pohditaan ja visioidaan yhdessä, miten käsiteltyjä teemoja voisi hyödyntää omassa toiminnassa. Tilaisuuksissa kerrotaan myös Leader-rahoituksen mahdollisuuksista hankkeiden toteuttamiseksi. Tapahtumat on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Ti 13.4. Ruokaan ja kalatalouteen liittyvät kestävät sekä älykkäät ratkaisut -teemailta
- Ruokaan liittyvät hankkeet, projektipäällikkö Leena Pölkki, Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio -yhteistyöhanke
- Kalatalouteen liittyvät hankkeet, kalatalousaktivaattori Janne Ruokolainen, Sisä-Suomen kalatalousryhmä
- Kylien yhteiset aterioinnit, lähiruokapiirit ja hävikkiruoan hyödyntäminen
- Ruokaan liittyviä ideoita ja kehittämistä kylissä sekä yhteisöissä

Tapahtuma järjestetään Teams-etäyhteydellä. Ilmoittaudu viimeistään kolme arkipäivää ennen tilaisuutta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: minna.karjalainen(at)jyvasriihi.fi Kerro viestin otsikossa, mihin teemailtaan ilmoittaudut. Osallistumislinkki lähetetään sinulle lähempänä tilaisuutta sähköpostitse.

Tutustu muihin kevään aikana järjestettäviin ÄLYILO-teemailtoihin osoitteessa: tästä

Tilaisuudet järjestää Leader JyväsRiihi osana ÄLYILO-hanketta.
Lisätiedot:
Minna Karjalainen, hankekoordinaattori, ÄLYILO-hanke.

Kategoria: