JyväsRiihen Virtaa-teemahankkeen rahoitusinfo yhdistyksille

Teams-etäyhteys

19.01.2022 17:00 - 19.01.2022 18:30

Leader JyväsRiihi myöntää rahoitusta toiminta-alueensa yhdistysten harrastus-, virkistys- ja kokoontumispaikkojen paikkojen kunnostamiseen sekä rakentamiseen sekä välinehankintoihin Virtaa-teemahankkeessa. JyväsRiihi järjestää infon teemahankkeen rahoituksesta ja hakemisesta Teams-etäyhteydellä ja Jyväskylässä Voimala Business Parkissa.

Ilmoittaudu teemahankkeen rahoitusinfoon mukaan: toimisto(at)jyvasriihi.fi. Osallistumislinkki ja tiedot tarkemmasta kokoontumispaikasta lähetetään ilmoittautuneille.

Virtaa-teemahankkeen alahankkeissa kohennetaan yhteisten tilojen piha-alueita, luontoretkikohteita, uimarantoja, ulkoliikuntapaikkoja, laavuja tai vastaavia ja hankitaan tarpeellisia harrastusvälineitä yhteiseen käyttöön. Hankkeen tavoitteena on lisäksi houkutella uusia yhdistyksiä hanketoimintaan ja viritellä yhdistyksiä ja asukkaita yhteistyöhön. Yksittäisen alahankkeen kustannukset voivat olla 1 000–15 000 euroa. JyväsRiihen tuki alahankkeille on 60 %. Loppuosa on yhdistyksen yksityistä rahoitusta, josta maksimissaan 90 % voi olla talkootyötä ja 10 % täytyy olla yksityistä rahaa.

Tukea voivat hakea Jyväskylän maaseutualueella, Laukaassa, Muuramessa ja Uuraisilla toimivat yleishyödylliset ja rekisteröidyt yhdistykset, seurat tai säätiöt. Alahankkeiden hakuaika on 18.1.-10.2.2022. Lisätietoa hausta ja tarkemmat ohjeet löytyvät osoitteesta www.keskisuomenmaaseutu.fi/virtaa Lisätiedot: Hankeneuvoja Jenni Tiainen, Leader JyväsRiihi jenni.tiainen(at)jyvasriihi.fi, 044 988 2154

Kategoria: Yleinen