Kesätyö

Muuramen kunnan kesätyöpaikat 2021

Muuramen kunnalla on haussa kesätöitä Muuramelaisille -04 ja -05 syntyneille nuorille. Työ kestää 2 viikkoa, yhteensä 60 tuntia (6h päivässä ja 30h viikossa). Palkkaus on tehtäväkohtainen. Muuramen kunnan kesätyöpaikkojen viestit ovat lähteneet viikolla 17 paikan saaneille ja varasijoilla oleville nuorille. Tarkistathan oman s-postisi! Lisätietoja voit kysyä nuoriso-ohjaajilta.

Työpaikat

Puistotyöt: Puistotyössä tehtäviin kuuluu mm. kitkeminen, siistiminen, kukkien kastelu ja samankaltaiset tehtävät kunnan kentillä ja liikuntapaikoilla. työtehtävät eri puolella Muuramea (painottuu pääosin kosteikkoon), joten otathan huomioon sen hakiessasi puistotyötä. Työaika on kello 8–14.

Työpaja:  Työtehtävinä muun muassa kokoonpanotyöt ja kirpparityöt. Toimipisteet ovat osoitteissa Ratastie 12 ja Kenttätie 3.

Liikunta/kesäuimakoulu: Työtehtävinä muun muassa kesäuimakoulujen avustavat tehtävät ja välinehuolto. Kesäuimakoulussa tarvitaan kykyä tulla lasten kanssa toimeen.

Ruokapalvelu/ravitsemustyöntekijä: Työtehtävinä muun muasssa astiahuolto, siivous ja keittiön aputehtäviä. Työaika sijoittuu välille klo 6.30–15. Päätoimipiste Nisulantie 1 (keskuskeittiö), paikka saattaa vaihtua jakson aikana. Työssä vaaditaan hygieniapassi!

Tarkista nämä hakemusta täyttäessäsi

- tilinumero IBAN-muodossa (palkanmaksutili - palkkaa ei voida maksaa jos tilinumerossa virhe)
- oma sähköpostiosoite oikein
- tarkista kaikki tietosi ennen hakemuksen lähettämistä!

Tarkista ennen työn aloittamista

- tarvitset työtä varten verokortin. Jos sinulla ei ole vielä verokorttia,  tilaa se ajoissa! (Ilman verokorttia palkastasi pidätetään veroa 60%)

Covid-19 tilannetta seurataan säännöllisesti ja viranomaisten ohjeistukset voivat muuttaa Muuramen kunnan kesätyökäytänteitä.


Kesätyöseteli muuramelaisen nuoren työllistämiseen

Muuramen kunnan nuorisopalvelut tukee nuorten kesätyöllistymistä kesätyöseteleillä. 15-17-vuotiaat Muuramelaiset nuoret voivat hakea 200€ arvoista seteliä yhdessä kesätyönantajansa kanssa. Setelin tarkoitus on helpottaa nuorten työllistymistä Muuramessa toimiviin yrityksiin ja yhdistyksiin. Työnantaja vastaa nuoren palkkauksesta, palkan sivukuluista, työsopimuksesta ja muista vastaavista työllistämisen toimenpiteistä. Kesätyösetelin myöntöä varten työantajalla tulee olla siis y-tunnus. Nuoren palkka alan työehtosopimuksen mukaisesti tai sopimuksen puuttuessa muuten määritelty minimipalkka.

Lisätietoa kesätyösetelistä

Yhteyshenkilö Muuramen kunnassa:

Jari Solismaa
Vastaava nuoriso-ohjaaja
050 357 9637
jari.solismaa@muurame.fi