Kevätpolska käynnistyy lauantaina

05.04.2018 09:29

Kategoria: Vanhus- ja vammaispalvelut Kulttuuri

Kevätpolska -kulttuuripäiviä vietetään tänä keväänä jo 12. kerran 7.-15.4. Perinteisessä, Hillojen kokoamassa näyttelyssä on tällä kertaa vuorossa kastemekkojen kauneutta ja kehtojen keinuntaa. Näyttely avataan Koskikodilla Lauantailystit -tapahtuman yhteydessä 7.4. klo 13.30.

Lauantailystien ohjelma on värikäs ja kansainvälinen. Ohjelmavieraina on Muurameen ja Jyväskylän seudulle kotiutuneita maahanmuuttajia Japanista, Kiinasta, Indonesiasta ja Venäjältä. Ohjelmassa on laulua, musiikkia ja tanssiesityksiä sekä Koskikodin tarjoamat juhlakahvit.

Kirjan kannet auki -tapahtuma on poikkeuksellisesti Koskikodilla. Maanantaina 9.4. klo 14 sukelletaan kirjapiirin avustuksella sananlaskuihin, tarinoihin, arvoituksiin ja loruihin. Viikolle osuvan Kino Metson torstaipäiväesityksen elokuvana klo 15 on Suomen hauskin mies ja sinne on jaossa pieni määrä vapaalippuja kunnanviraston infossa.

Suosittu Kevätpolskamatkakin on poikkeuksellinen: kulttuurikohteiden sijasta tänä keväänä matkataan Ähtärin eläinpuistoon!  Pandamatkalle 13.4. on vielä muutama paikka vapaana.