Valitse sivu

RUOKALISTA VIIKKO 19

10.5 – 14.5.2021

MAANANTAI 10.5

Makaronilaatikkoa (L)/ Härkäpapu-makaronilaatikkoa (L)

Ketsuppia (M,Gl,K)

Porkkana-puolukkasalaattia (M,Gl,K)

Auringonkukansiemeniä (M,Gl,K)

 

TIISTAI 11.5

Broilerikeittoa (M,Gl,K)/ Curry-kasviskeittoa (M,Gl,K,VE)

Kaurapala (M,K)

Kukkakaalin kukintoja (M,Gl,K)

 

KESKIVIIKKO 12.5

Pyttipannua (M,Gl,K)/ Kasvisnakkipyttipannua (M,Gl)

Sadonkorjuukasvikset (M,Gl,K)

Ketsuppia (M,Gl,K)

Kiinankaali-paprika-linssisalaattia (M,Gl,K)

 

HELATORSTAI 13.5

 

PERJANTAI 14.5

Puuroa Nojosniemen tilan kaurajyväsistä(M,Gl,K,VE)

Mehukeittoa (M,Gl,K)

Juustoa (L,Gl,K)

Lehtisalaattia (M,Gl,K)

 

 

L= laktoositon, M= maidoton, GL= gluteeniton, K= kananmunaton, VE=vegaani

https://www.instagram.com/muuramekouluruoka/

www.zupticket.com/valipalapassimuurame,

https://fi.jamix.cloud/apps/menu/?anro=95439