Kuntokeskus Alivessa avoimet ovet ma - pe 21.-25.1.2019; maksuttomat treenit kuntosalilla ja ryhmäliikunnassa, pt-treenit, hierontaa, ravintoluento jne

Setäläntie 3, 40950 Muurame

21.01.2019 12:00 - 25.01.2019 15:45

Tervetuloa tutustumaan maksutta palveluihimme maanantaista 21.1. perjantaihin 25.1.

Haluatko kokeilla kuntosaliamme tai treenata ryhmäliikunnassa? Nyt se onnistuu täysin maksutta! Uutena tutustujana voit treenata rajattomasti salilla ja tunneillamme avoimien ovien ajan vastaanoton aukiollessa. Kaipaatko neuvoja kuntosalille? Varaa uutena tutustujana (sinulla ei ole maksettua palvelua tällä hetkellä meille) itsellesi maksuton kuntosaliopastus: info@alivekeskus.fi

Vastaanottomme palvelee:
ma 12 – 19
ti 16.30 – 19
ke 15 – 18.30
to 8 – 19
pe 9.30 – 16.45

KOKO VIIKKO: Haluatko aloittaa treenaamisen meillä? Tule asioimaan vastaanoton aukiollessa sopimusten tekoon tai varaa aika esittelyyn, jossa jäsenneuvojamme Laura kertoo palveluistamme, esittelee tilat ja tekee halutessasi myös maksuttoman INBODY-mittauksen. Lauralle voit varata myös esittelyaikoja vastaanottoaikojen ulkopuolelle. Varaa aika esittelyyn: laura@alivekeskus.fi

MAANANTAI 21.1.
Maksuton ravinto- ja motivaatioluento PT-pienryhmässä (max.8 henkilöä) klo 17.30 – 18.00. Lisäksi tarjolla on 4x henk.koht. 15 minuutin aikoja ravinto/motivaatiokeskusteluun. Ilmoittaudu Personal Trainer Anne Korkia-aholle: anne@alivekeskus.fi.

Varaa aika maksuttomaan 30min HIIT treeniin Personal Trainer Janne Kohvakalle! Aikoja on rajoitetusti: janne@alivekeskus.fi. Tee rasvaa polttava treeni ammattilaisen tsemppauksessa yksin tai duona kaverin kanssa!

Forever tuote-esittely illalla.

TIISTAI 22.1.
Maksutonta vauvahierontaa klo 11- 14 kätilö Eeva Toivosen ja Tiina Murdochin johdolla. Lue lisää täältä (klikkaa). Ilmoittaudu mukaan: info@alivekeskus.fi

Prodestoren väki maistattaa tuotteitaan klo 15.30 – 19.

KESKIVIIKKO 23.1.
Voita hierontalahjakortti! Arvomme kaikkien keskiviikon klo 18.20 TONE tunnin osallistujien kesken 30 minuutin hierontalahjakortin! Lahjakortti arvotaan heti tunnin päätteeksi, joten tule monipuoliseen lihaskuntotreeniin ja voita hemmotteluhetki itsellesi!

Maksutonta 10 min niska-hartiahierontaa hierontaklinikalla. Hierojamme Julianna Järvi hieroo maksuttomia 10min näytehierontoja kuntosalilla penkiltä, vaatteiden päältä. Tule kokemaan Juliannan taitavat otteet klo 16 – 18 välillä ilman ajanvarausta ja varaa jatkohieronta klinikalta -5€ tarjouksella.

Fit4you tuote-esittely illalla

TORSTAI 24.1.
Personal Trainer Janne Kohvakan jalka- ja pakaratreenivinkit klo 18 – 19. Tule maksutta treenaamaan Jannen kanssa alakroppaa; saat maksuttomia ammattilaisvinkkejä tekniikkaan ja treeniin. Ilmoittaudu mukaan: janne@alivekeskus.fi

PERJANTAI 25.1.
Me&I tuote-esittelijä paikalla aamupäivästä klo 10 alkaen.

Onko Sinulla lastenhoitohaasteita? Tuo lapset maksutta lasten maailma KILLILÄÄN hoitoon treenisi ajaksi.
Varaa hoito-aika lapsillesi info@alivekeskus.fi tai p.044 970 4548. Varaus tulee tehdä viimeistään edellisen päivän aikana. Killilässä lapset liikkuvat puolapuissa ja kiipeilyseinällä kiipeillen, liukumäkeä laskien ja trampoliinilla hyppien. Killilään ovat tervetulleita kaikki +1 vuotiaat lapset.

Kun tulet tutustumaan kuntosalille, toimi näin: Tule tutustumaan vastaanoton aukiollessa. Kuntosalimme sijaitsee ylimmässä kerroksessa, joten nouse portaat (tai hissi) ylös. Ota mukaan liikuntavaatteet, sisäkengät ja vesipullo. Lisäksi tarvitset munalukon pukkarikaappiin, jos haluat jättää arvokkaita esineitä sinne treenin ajaksi. Lainaamme myös lukkoja! Tiloissamme on suihkut ja sauna käytettävissä, joten voit napata mukaan myös peseytymisvälineet. Ilmoittaudu tutustujana treenaamaan vastaanotossamme.

Jos tarvitset apua laitteeissa/välineissä/tekniikoissa, niin henkilökuntamme auttaa mielellään. Muista kysyä tarjousta jäsenyyteen! Anna myös palautetta treenisi sujumisesta vastaanottoon.

Kun tulet treenaamaan ryhmäliikuntaan, toimi näin: Tule tutustumaan vastaanoton aukiollessa. Ryhmäliikuntasalimme (pyöräilysali ja lattiatuntien sali) sijaitsevat ylimmässä kerroksessa, joten nouse portaat (tai hissi) ylös. Ilmoittaudu tunnille etukäteen luomalla tunnukset varausjärjestelmäämme tai ilmoittautumalla: info@alivekeskus.fi tai p. 044 970 4548. Voit osallistua ilmoittautumatta, jos tilaa on, yleensä mukaan mahtuu varaamattakin. Ota mukaan liikuntavaatteet, sisäkengät ja vesipullo. Lisäksi tarvitset munalukon pukkarikaappiin, jos haluat jättää arvokkaita esineitä sinne treenin ajaksi. Lainaamme myös lukkoja! Sisäkenkiä et tarvitse välttämättä kehonhuolto- ja tanssitunneilla. Tiloissamme on suihkut ja sauna käytettävissä, joten voit napata mukaan myös peseytymisvälineet.
Ilmoittaudu tutustujana treenaamaan vastaanotossamme. Vastaanottomme kirjaa Sinut tunnille mukaan. Saavu tunneille 10 min aikaisemmin, jotta tunti pääsee alkamaan ajallaan. Valitettavasti kesken tunnin ei voi osallistua turvallisuussyistä.
Muista kysyä tarjous jäsenyyteen ja antaa palautetta!


Kategoria: Liikunta