Kuntosalilla aikuisille

Kuntosalilla järjestetään ohjattuja ryhmiä aikuisille, koko tarjonnan näet ohjattujen ryhmien kalenterista. Niihin ilmottaudutaan nettijärjestelmän kautta ja maksetaan ryhmämaksu. Kertaluontoinen kokeilu on mahdollista, kun on etukäteen yhteydessä uimahallin valvojiin ja sopii kokeilukerrasta.

Kuntosalin ohjattujen ryhmien aikana kuntosali on aina suljettu muilta käyttäjiltä!

K75 -kuntosali on nimensä mukaisesti yli 75-vuotiaille tarkoitettu ohjattu kuntosaliharjoittelu. Ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti niille jotka asuvat vielä itsenäisesti mutta joilla on jo merkittäviä toimintakyvyn heikkouksia: tänne on siis tervetullut vaikkapa rollaattorin kanssa. Ohjattu yhteinen alkuverryttely, kiertoharjoittelu sekä loppuvenyttely.

TULES-kuntosali tuki-ja liikuntaelinsairauksia ja -vaivoja omaaville. Ohjaajana fysioterapeutti.

Seniorikuntosali on tarkoitettu sekä aloitteleville että jatkaville senioreille, jotka kykenevät liikkumaan laitteisiin ja niistä pois itsenäisesti. Ohjattu tunti sisältää alkuverryttelyn, kiertoharjoittelun laitteilla ja vapailla painoilla sekä loppuvenyttelyn.

Naisten kuntosali on tarkoitettu kaikenikäisille, -kokoisille ja -kuntoisille naisille, oli sitten harjoitellut kuntosalilla ennen tai ei. Ohjattu tunti sisältää alkuverryttelyn, kiertoharjoittelun laitteilla ja vapailla painoilla sekä loppuvenyttelyn.

Kuntosalineuvonta ei vaadi ilmoittautumista, sitoutumista eikä ohjausmaksua. Vaihtuva koulutettu ohjaaja käytettävissä salilla tunnin ajan, kysy mitä tahansa mieleen tulee kuntosaliharjoitteluun liittyen. Kuntosalineuvonnan aikana kaikilla käyttäjillä pääsy salille pelkällä sisäänpääsymaksulla.

Ryhmähinnat

K75-kuntosali            30€/kausi

TULES-k.                  62€/76€/kausi

Seniorikuntosali        56€/kausi

Muisti+tasapaino       56€/kausi

Naisten kuntosali      63€/kausi
PAKETTITARJOUS: Naisten kuntosali + työikäisten vesijumppa samalle henkilölle yht. 110€/kausi!

Kausi tarkoittaa syyskautta syyskuusta joulukuuhun tai kevätkautta tammikuusta huhtikuuhun.

Kausimaksu sisältää sisäänpääsyn ja ohjauksen.