Lasten laskettelu- ja lautailukerhot

Muuramen Riihivuori

13.01.2020 09:26 - 03.02.2020 19:30

Riihivuoren Hiihtoseuran lasten laskettelu- ja lautailukerhot alkavat Riihivuoressa. Lapsilla ei tarvitse olla aikaisempaa osaamista lajeista. Kaikki lapset ovat tervetulleita mukaan!

Ilmoittautuminen ja lisätietoja oheisen linkin kautta:

Ilmoittautuminen ja lisätiedot tästä

Nappula-kurssi on tarkoitettu 4–6-vuotiaille aloitteleville laskettelijoille. Aikaisempaa laskettelukokemusta ei tarvita. Kurssilla tutustutaan välineisiin, hiihtokeskukseen, ryhmän tasolle sopivien hissien käyttöön ja rinnesääntöihin sekä opitaan laskemisen perustaitoja, kuten pysähtymistä ja vauhdinhallintaa. Opetuksen tahti on hitaampi kuin isommille lapsille tarkoitetussa LumiWernerissä, ja oppiminen tapahtuu leikin kautta. Nappula-kurssin sisältö ● 4 x 50 minuuttia ● 80 € / 4 kertaa ● 1. ryhmä maanantaisin 13., 20. ja 27.1. sekä 3.2. (klo 18), 2. ryhmä keskiviikkoisin 15., 22. ja 29.1. sekä 5.2. (klo 18). Ryhmiä järjestetään myös maaliskuussa.

Lumiwerneri-kurssi on tarkoitettu 6–12-vuotiaille aloitteleville laskettelijoille. Aikaisempaa laskettelukokemusta ei tarvita. Kurssilla tutustutaan välineisiin, hiihtokeskukseen, ryhmän tasolle sopivien hissien käyttöön ja rinnesääntöihin sekä opitaan laskemisen perustaitoja, kuten jarruttamista ja vauhdinhallintaa. Kurssilla opetellaan esimerkiksi aurakäännöksiä helpoissa olosuhteissa sekä köysi- ja sompahissin käyttöä. Kurssin tavoitteena on se, että lapsi oppii toimimaan itsenäisesti hiihtokeskusympäristössä.

Kategoria: Liikunta Yleinen Lapset Perhekeskus