Marraskuun iltamusiikit Muuramen kirkossa

31.10.2018 15:48

Kategoria: Kulttuuri Vapaa-aika

Muuramen seurakunta ja Muuramen kunnan kulttuuripalvelut järjestää Marraskuun iltamusiikit -konserttisarjan Muuramen kirkossa. Iltamusiikit on kattaus klassista musiikkia, tangoa ja jouluista tunnelmaa.

Konserttisarjan aloittaa kamarimuusikko ja solisti Seeli Toivion Sello soi lauantaina 3.11. kello 18. Seeli Toivio esittää Johann Sebastian Bachin soolosellosarjoja, improvisaatioita ja laulua. Toivion soitin on yli 200-vuotias Nicholas Didier L’Ainé -sello vuodelta 1810, jolla hän on soittanut 13-vuotiaasta lähtien. Konserttiin on vapaa pääsy.

Nuevo Quinteto Otra Vezin Tango del Ángel -kirkkokonsertissa torstaina 22.11. kello 18 kuullaan argentiinalaisen säveltäjä Astor Piazzollan (1921-1992) teoksia. Nuevo Quinteto Otra Vezin soinnilliset lähtökohdat ovat syvällä argentiinalaisen tangon traditiossa, vaikkakin yhtyeen tavoitteena on luoda uutta eikä varjella vanhaa. Ohjelma ovelta 10 euroa (käteisellä).

Kohti joulua -konsertissa torstaina 29.11. kello 19 esiintyvät muuramelaiset musiikkiryhmät lauluyhtye Toccante, Tauonpaikka-kuoro ja At Father’s -bändi. Konsertin ohjelma koostuu pääosin jouluisista lauluista ja musiikista. Ohjelma ovelta 10 euroa (käteisellä).