Muuramehenkeä nyt myös juhlavuoden tuotteena

01.04.2021 11:33

Kategoria: Muurame 100 Palvelut Yrittäminen Vanhus- ja vammaispalvelut Perhe- ja sosiaalikeskus Nuorisotyö Asuminen ja ympäristö Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto Vapaa-aika Terveyspalvelut

Satavuotiaan Muuramen juhlavuoden tuotteet saivat tänään täydennystä, kun villahilla-korun ja Muurame-keittiösetin rinnalle julkaistiin odotettu uutuus, yksittäispakkauksiin pullotettu Muuramehenki. Tuote sinänsä ei ole uusi, vaan sen valmistuksella on kunnassa yhtä pitkät perinteet kuin koko kunnan historialla.

Muuramehenki on ollut tähän asti kuntalaisten vapaasti nautittavissa yhteisissä kohtaamisissa, esimerkiksi kyläilloissa, tapahtumissa, yrityskehityksessä ja päätöksenteossa. Juhlavuoden kunniaksi siitä on nyt sekoitettu aiempaa vahvempi, pullotettu cocktail, jota voi nauttia myös täsmätarpeeseen.

– Muurame on menestynyt upeasti vuosien varrella, ja niittänyt runsaasti erilaisia tunnustuksia ja palkintoja. Uskomme, että asia johtuu osittain juuri tästä laadukkaasta tuotteestamme. Koronavuoden mukanaan tuoma kasvomaskien käyttäminen saattaa kuitenkin heikentää kuntailmastosta saatavan Muuramehengen pitoisuutta. Siksi olemme iloisia voidessamme tarjota nyt myös yksittäispakattuja tuotteita akuuttiin tarpeeseen, vs. kunnanjohtaja Jukka Kaistinen toteaa tyytyväisenä.

Pullotettua Muuramehenkeä voi noutaa koronaturvallisesti kunnan virastotalon edestä tämän päivän ajan. Terveysturvallisuussyistä tuotteen maksaminen paikan päällä ei ole nyt mahdollista, mutta tuotteen voi korvata auttamalla avun tarpeessa olevaa kuntalaista, tai kehittämällä yhteistä hyvää rakentavilla ehdotuksilla.

– Ja jos avunsaaja sattuukin olemaan ulkopaikkakuntalainen, emme tule lähettämään laskusta perintää. Tuotteemme eettisiin periaatteisiin kuuluu vahvasti yhteistyön aspekti, joka ulottuu myös maksuprosessiin, Kaistinen tarkentaa.

Kaikki juhlavuoden tuotteet

Lasipullo, jossa juhlavuoden logo.