Muuramen kunnan yrityspalvelut

Muurame on Suomen yrittäjäystävällisin kunta, jossa jokaisella yrityksellä on mahdollisuus kasvaa, kehittyä ja kukoistaa. Olemme kestomenestyjäkunta Suomen Yrittäjät ry:n järjestämässä kuntabarometri -kyselyssä, jossa yrittäjät arvioivat kunnan elinkeinopolitiikan toimivuutta ja tuloksellisuutta.   

Muuramen kunta sijaitsee logistisesti loistavalla sijainnilla, aivan Keski-Suomen pääkaupunki Jyväskylän vieressä, 9-tien varressa kauniin Päijänne järven tuntumassa. Muurame on kasvava ja kehittyvä kunta, jossa hyvät kulkuyhteydet takaavat sujuvan työmatka-, ja tavarantoimitusliikenteen Muurameen ja maailmalle.  

Muuramen kunnan yrityspalvelut tarjoavat palveluita niin käynnissä oleville yrityksille kuin aloitteleville yrittäjillekin. Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä muiden toimijoiden kesken alueen yrittäjyyskasvatuksen eteen. 

Muuramessa yrittäjiä palvellaan "Muurame malliin hyvässä hengessä" yritysten tarpeita ja toiveita kunnellen sekä heidän tavoitteitaan edistäen. Olemme onnistuneet luomaan yhdessä kuntaamme toimivat edellytykset yritysten kasvua ja kilpailukykyä varten ja haluamme, että alueen yritykset ovat oman alansa parhaimpia menestyviä tuloksentekijöitä. Muuramen mallin tehokkaalla päätöksenteolla varmistamme sen, että jokaisella yrityksellä on mahdollisuuksia kasvulle, kehitykselle ja kansainvälistymiselle. 

Aloittavan yrittäjän palvelut

Tarjoamme yrittäjäksi aikoville kuntalaisille ohjausta yrityksen perustamiseen liittyen. Ohjauksessa voidaan pureutua esimerkiksi liiiketoimintasuunnitelman laatimiseen, kannattavuuslaskelmien laskemiseen tai vaikkapa aloittavalle yrittäjälle suunnattujen tukien tai avustusten kartoittamiseen ja niiden hakemiseen. Aloittavan tai nuoren yrittäjän on myös mahdollista saada kunnalta konsultointiapua eri verksototoimijoiden yrittäjille suunnatuista tuki- ja neuvontapalveluista. 

Aloittavan yrittäjän neuvontaa tarjoaa Muuramessa yritysasiantuntija. Ota rohkeasti yhteyttä ensitapaamisen sopimiseksi!

Käynnissä olevan yrityksen palvelut

Päivitetään...

Yritysasiantuntija on henkilö, johon laajentamista, kehittämistä, sijoittumista tai työllistämistä suunnittelevan yrittäjän kannattaa ottaa ensimmäiseksi yhteyttä.

Yrittäjien yhteystietorekisteriOta yhteyttä:

Ari Ranta-aho
Kunnanjohtaja
040 504 7960
ari.ranta-aho@muurame.fi
Kunnanjohto, elinkeinopalvelut, yrittäjyys
Janne Teppo
Yritysasiantuntija
050 304 8425
janne.teppo@muurame.fi
Elinkeinopalvelut, yrittäjyys

Katso myös