Muuramepäivät 25.8. - 31.8.

Muurame, eri tapahtumapaikkoja

25.08.2022 17:00 - 30.08.2022 20:00

Muuramepäiviä vietetään tänä vuonna elokuussa! Luvassa paljon ohjelmaa, ohjelma näkyvissä myös 10.8. ilmestyvässä Muuramelaisessa: 

Ohjelma (aikataulut ja kellonajat tarkentuvat, myös ohjelma tarkentuu - oikeus muutoksiin pidätetään)

Kirkkokonsertin ohjelmamaksua lukuun ottamatta tilaisuuksiin on vapaa pääsy! 

- To 25.8. Taideseuran vuosinäyttelyn avajaiset klo 17 - 18.30, Nuorisoseurantalo. Vuosinäyttely avoinna Muuramepäivien ajan, kahvio avoinna. Taidenäyttely ja erilaista toimintaa myös Franssilan Taidevintillä.  

- To 25.8. Muuramepäivien ulkoilmakonsertti kunnanviraston piha-alueella klo 18.30 - konsertin aloittaa Muuramen oma viihteellisen puhallinmusiikin kokoonpano Kinko Brass. Pääesiintyjä klo 19.30 Mathias Sandberg Trio: The Doctor (huom, mikäli säätila ennustaa jatkuvaa sadetta pidetään konsertti sisätiloissa Muuramesalissa) 

- Pe 26.8. Stand-up Nuorisokeskuksella, esiintyjinä Jussi Simola ja Tommi Tuominen - huom, tapahtumassa on ikäraja eli tarkoitettu 7 lk - 17 vuotiaille! 

- La 27.8. - su 28.8. Elomarkkinat Muuramen torilla, sunnuntaina nukketeatteria lapsiperheille

- La 27.8. Murmuun teatteriesitys Muuramen Nuorisoseurantalon pihalla, kahvio avoinna

- La 27.8. Kirjaston asiakaspalvelu avoinna klo 11 - 14, askartelua. Marttojen sieni-info kirjastolla klo 12 - 13. 

- Su 28.8. Kirkkokonsertti klo 18 - ohjelmamaksu 10 e ovella. 

Cynthia Makris, sopraano, Raimo Sirkiä, tenori, Elias Nyman, viulu ja Erkki Korhonen, piano esiintyvät kirkossa.

Cynthia Makris on yhdysvaltalainen Suomessa asuva laulajatar. Yhdessä aviomiehensä Raimo Sirkiän kanssa ovat laulaneet mm. Savonlinnan oopperajuhlilla. Cynthia Makriksen uran varrella ovat tulleet tutuiksi mm. La Scala, Covent Garden, Berlin Staatsoper sekä edellä mainittu Savonlinnan oopperajuhlat Suomessa. Sirkiä on laulanut Saksassa useassa eri oopperatalossa ja on toiminut Savonlinnan oopperajuhlien taiteellisena johtajana vuosina 2002-2007. Hän on jäänyt eläkkeelle Suomen kansallisoopperasta 2006. Sirkiä on esittänyt lähes kaikki tenoripääroolit Verdin, Puccinin, Straussin ja Wagnerin oopperoista.

Erkki Korhonen oli Suomen Kansallisoopperan johtajana vuosina 2001-2007. Pianistina hän on esiintynyt solistina, kamarimuusikkona ja liedpianistina miltei kaikissa Euroopan maissa, Israelissa ja Yhdysvalloissa.

Elias Nyman on muuramelainen Sibelius-Akatemiasta valmistunut viulisti, joka on jatkanut opintojaan Zurichissä Sveitsissä huippuviulisti Ilja Gringoltsin luokalla suorittaen menestyksekkäästi maisterin tutkinnon lisäksi myös solistin erikoisopinnot. Jyväskylän ammattikorkeakoulussa opettajanaan toimi Anatoli Melnikov. Nyman on saanut kiitosta virtuoosisena ja myös eri tyylilajeihin perehtyneenä muusikkona. Elias Nyman on toiminut Lapin kamariorkesterin ja Mikkelin kaupunginorkesterin konserttimestarina ja hän on esiintynyt lisäksi monien orkesterien solistina.

- Ma 29.8. Mimi ja Kuku Kinkomaan kirjaston vieraana, klo 15 ja klo 18, Murmuun teatteriesitys Kinkomaalla, mukana myös Kinkomaan Kyläyhdistys ja Innola. 

- Ti 30.8. Jari Sinkkosen luento Vanhemmuuden antoisa pesti Muuramen Kulttuurikeskus klo 18, ovet avoinna klo 17 lähtien. Järjestäjinä yhteistyössä Muuramen perhekeskus, sosiaalipalvelut, osallisuus- ja kulttuuripalvelut sekä Muuramen seurakunta. MLL:n kahvio avoinna ennen luentoa. Luennolle ilmoittaudutaan erikseen (ilmoittautumislinkki julkaistaan elokuun alussa). 

- Ke 31.8. Hautausmaakävely Simo Lampelan johdolla klo 18. Kokoontuminen hautausmaalla, osoite Kappelitie 4

Lisää ohjelmaa tulossa, päivitetään heti kun varmistuu! 

Kategoria: Ilmaistapahtuma Kulttuuri Yleinen Perhekeskus