MUURAMEPÄIVÄT 25.8. - 31.8.

Muurame, eri tapahtumapaikkoja

25.08.2022 17:00 - 30.08.2022 20:00

Muuramepäiviä vietetään tänä vuonna elokuussa! Luvassa paljon ohjelmaa, ohjelma näkyvissä myös 10.8. ilmestyvässä Muuramelaisessa: 

Ohjelma (oikeus muutoksiin pidätetään)

Kirkkokonsertin ohjelmamaksua lukuun ottamatta tilaisuuksiin on vapaa pääsy! 

- To 25.8. Taideseuran vuosinäyttelyn avajaiset klo 17 - 18.30, Nuorisoseurantalo, Mikkolantie 6. Vuosinäyttely avoinna 25.8. - 1.9, myös kahvio avoinna. Taidenäyttely ja erilaista toimintaa myös Franssilan Taidevintillä. 

  • Pe 26.8. - 30.9. Ulla Koivumäen käsi- ja kuvataiteen näyttely Franssilan taidegalleriassa, osoite Mikkolantie 2. 
  • Ma 29.8. lauluyhtye Toccante esiintyy klo 18 Nuorisoseurantalolla Taideseuran vuosinäyttelyssä

- To 25.8. Muuramepäivien ulkoilmakonsertti kunnanviraston piha-alueella klo 18.30 - konsertin aloittaa Muuramen oma viihteellisen puhallinmusiikin kokoonpano Kinko Brass. Pääesiintyjä klo 19.30 Mathias Sandberg Trio: The Doctor (huom, mikäli säätila ennustaa jatkuvaa sadetta pidetään konsertti sisätiloissa Muuramesalissa) 

- Pe 26.8. Stand-up Nuorisokeskuksella klo 19, esiintyjinä Jussi Simola ja Tommi Tuominen - huom, tapahtumassa on ikäraja = tapahtuma on 7 lk - 17 vuotiaille nuorille! 

- La 27.8. - su 28.8. Elomarkkinat Muuramen torilla

  • La markkinat avoinna klo 10 - 17 - markkinaisäntänä Mikko Kalliola, markkinoilla esiintyy Rort
  • Muurmannissa Bingo klo 18, illalla bilebändi Vibravox
  • Su markkinat avoinna klo 10 -15, perhe- ja kirpputoripäivä, nukketeatteria lapsiperheille non-stop esityksinä
  • Sunnuntaina klo 12 hyväntekeväisyyshuutokauppa, varat käytetään vanhusten hyväksi
  • Markkinapaikkojen ja kirpputoripaikkojen varaukset: muurmanni.markkinat@gmail.com / 040 589 2926

- La 27.8. Murmuu-teatteri: Pikkunen yllätys klo 14 Muuramen Nuorisoseurantalon pihalla, kahvio avoinna

- La 27.8. Kirjaston asiakaspalvelu avoinna klo 11 - 14, askartelua. Marttojen sieni-info klo 12 - 13 kirjastolla. 

- Su 28.8. Kirkkokonsertti "Rakkaudesta kaikki" klo 18 - ohjelmamaksu 10 e ovella, Muuramen kirkko. 

Cynthia Makris, sopraano, Raimo Sirkiä, tenori, Elias Nyman, viulu ja Erkki Korhonen, piano esiintyvät kirkossa.

Cynthia Makris on yhdysvaltalainen Suomessa asuva laulajatar. Yhdessä aviomiehensä Raimo Sirkiän kanssa ovat laulaneet mm. Savonlinnan oopperajuhlilla. Cynthia Makriksen uran varrella ovat tulleet tutuiksi mm. La Scala, Covent Garden, Berlin Staatsoper sekä edellä mainittu Savonlinnan oopperajuhlat Suomessa. Sirkiä on laulanut Saksassa useassa eri oopperatalossa ja on toiminut Savonlinnan oopperajuhlien taiteellisena johtajana vuosina 2002-2007. Hän on jäänyt eläkkeelle Suomen kansallisoopperasta 2006. Sirkiä on esittänyt lähes kaikki tenoripääroolit Verdin, Puccinin, Straussin ja Wagnerin oopperoista.

Erkki Korhonen oli Suomen Kansallisoopperan johtajana vuosina 2001-2007. Pianistina hän on esiintynyt solistina, kamarimuusikkona ja liedpianistina miltei kaikissa Euroopan maissa, Israelissa ja Yhdysvalloissa.

Elias Nyman on muuramelainen Sibelius-Akatemiasta valmistunut viulisti, joka on jatkanut opintojaan Zurichissä Sveitsissä huippuviulisti Ilja Gringoltsin luokalla suorittaen menestyksekkäästi maisterin tutkinnon lisäksi myös solistin erikoisopinnot. Jyväskylän ammattikorkeakoulussa opettajanaan toimi Anatoli Melnikov. Nyman on saanut kiitosta virtuoosisena ja myös eri tyylilajeihin perehtyneenä muusikkona. Elias Nyman on toiminut Lapin kamariorkesterin ja Mikkelin kaupunginorkesterin konserttimestarina ja hän on esiintynyt lisäksi monien orkesterien solistina.

-  Ma 29.8. Mimi ja Kuku Kinkomaan kirjaston vieraana, klo 15 ja klo 18, Murmuu-teatteri Pikkuinen yllätys klo 19 - Innolan kahvio avoinna, Kinkomaan Kyläyhdistys mukana. Tapahtuma-alue Kinkomaan koulun piha, huonon sään sattuessa sisällä. 

- Ti 30.8. Jari Sinkkosen luento Vanhemmuuden antoisa pesti Muuramen Kulttuurikeskus klo 18, ovet avoinna klo 17 lähtien. Järjestäjinä yhteistyössä Muuramen perhekeskus, sosiaalipalvelut, osallisuus- ja kulttuuripalvelut sekä Muuramen seurakunta. MLL:n kahvio avoinna ennen luentoa. Luennolle ilmoittaudutaan erikseen tästä linkistä, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä - luennolle on vapaa pääsy. 

- Ke 31.8. Hautausmaakävely Simo Lampelan johdolla klo 18. Kokoontuminen hautausmaalla, osoite Kappelitie 4. 

Kategoria: Ilmaistapahtuma Kulttuuri Yleinen Perhekeskus