Muut ulkoliikuntapaikat

Avantouinti

Avantouintipaikka on Saarenlahden satamassa, paikalla on lämmitetty pukukoppi ja lämpöportaat. Uintipaikka on Laivarannassa Jaakkolantien päässä. Voit myös liittyä Muuramen Mursut ry jäseneksi. Lisätietoja www.muuramenmursut.com

Beach volley

Beach volley kentät ovat vapaasti käytettävissä kesäaikaan. Kentät sijaitsevat Rantauimolassa, Hautalahdella ja Ahvenlammella uimarantojen yhteydessä.

Muurame Golf

Kauniiseen kangasmaastoon sijoittuva vaihteleva ja haastava Muuramen Golfkenttä on laajentunut 18-reikäiseksi kokonaisuudeksi elokuussa 2006. Sopii niin aloittelijalle kuin vaativammallekin pelaajalle. Muurame Golf on tunnettu iloisesta ja rennosta ilmapiiristään sekä tuoreesta ajattelutavastaan. Kodikkaasta klubirakennuksesta löytyvät kahvio, Pro Shop, tilaussauna ja bägikaappivarastot. Klubirakennuksen läheisyydestä löytyvät myös lähipelialueet sekä ruohorange. Käyntiosoite: Pyyppöläntie 316, 40950 Muurame, puh. 014 373 2310.
toimisto@muuramegolf.fi
www.muuramegolf.fi

Riihivuori

Riihivuoren laskettelukeskus jatkaa toimintaansa yrittäjävetoisesti kaudella 2019-2020. Myös Riihivuoren majoituspalvelut toimivat entiseen tapaan. Katso lisää matkailusivuiltamme.

Suunnistusalueet

Muuramen Rasti ja Suunta 101 Jyväskylä tuottavat suunnistuskarttoja Muuramen alueelta. Karttoja saa Muuramen Rastilta. Muuratharjulta löytyvät kuntorastit. Vuonna 2016 avautui ilmainen MOBO-suunnistusrata Muuramenjoen ja Mäkelänmäen koulun alueelle.

Yhteystiedot: www.muuramenrasti.fi

MOBO-suunnistukseen pääset tutustumaan tästä.