Valitse sivu

Kiristyneet koronarajoitukset merkitsevät muutoksia itsenäisyyspäivän juhlintaan Muuramessa. Perinteinen soihtukulkue on peruttu ja itsenäisyyspäivän konsertti toteutetaan livestriimattuna ilman yleisöä.

Suomalainen messu Kiitos isänmaasta on Muuramen kirkossa klo 10 ja sitä voi seurata striimattuna Facebookissa Muuramen seurakunnan sivulla. Messussa ovat mukana At The Father´s ja Tauonpaikka sekä Sykkeen tanssijoita.

Itsenäisyyspäivän konserttia ”Sana vielä ja laulu – meistä täällä” Muuramesalissa klo 14 voi seurata vain striimattuna konsertin tapahtumasivulla. Konsertissa esiintyvä Lauluyhtye Toccante (Isa-Maria Hiltunen, Jaana Hytönen, Mari Vänttinen, Sirkku Riihimäki, Sirpa Alestalo ja Mari Niemelä) ja orkesteri (Marjo Kaipiainen, koskettimet, Leevi Parkkinen, rummut, Hanna-Leena Parkkinen, viulu ja Juha-Matti Parkkinen, basso). Lausunnasta vastaa Tuuli Peltomaa.

Muuramen kunnanvaltuuston puheenjohtaja Arto Liikanen tuo konsertin alkuun itsenäisyyspäivän tervehdyksen.

Perinteinen soihtukulkue on peruttu, mutta kunniakäynnit kotirintamamuistomerkillä klo 17.30 ja sankarihaudalla klo 18 toteutetaan. Kukkalaitteen ja seppeleen laskevat kunnanvaltuuston 2. varapuheenjohtaja Marja Raiskinmäki, seurakunnan edustajana kappalainen Mika Ilvesmäki ja nuorison edustajana nuorisovaltuuston puheenjohtaja Wiljami Salminen. Seurakunta striimaa myös seppeleenlaskutilaisuuden.

 

Lisätietoja p. 014 659 733.