Valitse sivu

Aikuiset

Juoksukoulu kevät 2018

Onko hyvinvointisi sinulle tärkeä? Juoksukoulu on Sinua varten!

Juoksukoulu on tarkoitettu sinulle, joka mietit juoksuharrastuksen aloittamista tai sinulle joka olet jo ehtinyt harrastaa juoksemista, mutta haluat virikkeitä ja innostusta omaan liikkumiseen. Juoksukoulu on neljän kokoontumisen tiivis tehopaketti entistä nautinnollisempaan juoksemiseen. Juoksukoulussa perehdytään juoksutekniikkaan, vetoharjoitteluun urheilukentällä ja juoksijan voimaharjoitteluun maastossa. 

Juoksukouluun voi ilmoittautua mukaan vaikka et olisi juossut metriäkään, mutta haluat silti olla osa liikkuvaa Suomen kansaa! Koko sisältö on suunniteltu Suomen Urheiluliiton juoksun huippuvalmentajien kanssa yhteistyössä niin, että se mahdollistaa Juoksukouluun osallistuvalle juoksunautinnon kannalta olennaisimpien asioiden omaksumisen.
Juoksukouluun ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat mukaan juoksun innostavaan maailmaan!

Juoksukoulun järjestää Muuramen kunta osana Liikkuva Muurame -toimintaa. Ohjaajana toimii Jyväskylän Kenttäurheilijoiden aikuisurheilun juoksuvalmentaja Alpo Pirttinen.

Lisätietoja: Muuramen kunta/liikuntajohtaja Hannele Alanärä, hannele.alanara@muurame.fi
Sisällölliset tiedustelut: Jyväskylän Kenttäurheilijat / Johanna Leivonen, johanna.leivonen@gmail.com

Aikataulu
Keskiviikkoisin 9.5., 16.5., 23.5. ja 30.5.
Kokoontumiset klo 17.30 Muuramen urheilukenttä (huoltorakennuksen edusta), Kenttätie.

Juoksukoulu sisältää neljä kokoontumista. Yksi kokoontuminen sisältää teoriaosuuden ja harjoituksen. Yhden kokoontumisen kesto on n. 1,5 – 2 tuntia. Juoksukouluun otetaan max. 16 osallistujaa. Ryhmä käynnistyy 8 osallistujalla. Juoksukoulun hinta on 32 euroa. Maksu suoritetaan laskua vastaan.

ILMOITTAUTUMINEN  2.5.2018 mennessä sähköisesti

 OHJATUT LIIKUNTARYHMÄT KEVÄT 2018

Kaikkien ryhmien toiminta-aika on vk 2-17, tauko viikolla 9. Ryhmät järjestetään uimahalli-kuntosalilla.

Naisten kuntosali
torstai klo 18.00-19.15

Tarkoitettu kaikenikäisille naisille. Opastettua harjoittelua laitteilla ja vapailla painoilla, alkulämmittelyt ja venyttelyt. Ohjaaja Raija Nieminen, Kimmo Ahonen ja Riikka Uurtio. Sitovat ilmoittautumiset. Ryhmään otetaan max 22 henkilöä. Osallistumismaksu 63 € + tarvittaessa kulkuranneke 10 €.

Vesijumppa
Ryhmä 1, tiistai klo 19.15-20.00
Ryhmä 2. keskiviikko klo 19.15-20.00

Vaihtuva ohjaaja/uinninopettajat. Joko 84 €/kausi tai sisäänpääsymaksu + 2 € ohjausmaksu. Seniorikorttia ei voi käyttää vesijumpan sisäänpääsyyn.Kausimaksulla sitovat ilmoittautumiset. Ryhmään otetaan max 22 henkilöä. Osallistumismaksu 88 € + tarvittaessa kulkuranneke 10 €.

TULES-ryhmän kuntosali
Ryhmä 1. keskiviikko klo 11.15-12.30
Ryhmä 2. keskiviikko klo 12.45-14.00

Ryhmä on tarkoitettu tuki- ja liikuntaelinsairaille, niveloireisille, osteoporoosia sairastaville ym. Ohjaaja Eveliina Rauhansalo. Sitovat ilmoittautumiset. Ryhmään otetaan max 22 henkilöä. Ohjattu toiminta: 62 € + tarvittaessa kulkuranneke 10 €. Ohjattu toiminta + sauna ja uinti ohjauksen jälkeen: 76 € + tarvittaessa kulkuranneke 10 €

Kauden osallistumismaksu maksetaan ennen ensimmäistä kertaa uimahallin kassalle. Mikäli henkilö on estynyt (lääkärintodistus) osallistumaan ryhmään vähintään 50 % kauden ohjauskerroista, hänellä on oikeus saada hyvitys ko. ohjauskerroista. Käsittelykuluina pidätetään 10 €. 

AIKUISTEN UIMAKOULUT
Muuramen kunta yhteistyössä Swimming Jyväskylä ry:n kanssa

Aikuisten jatkouimakoulu 1.2-29.3.2018 torstaisin klo 18-18.45

Kurssi on tarkoitettu aikuisille, jotka osaavat uida omalla tyylillään syvässä vedessä, mutta eivät vielä hallitse eri uintitekniikoita. Kurssilla harjoitellaan uintilajien käsiliikkeitä, potkuja, liukumista ja sukeltamista ja keskitytään oikean uintiasennon löytymiseen.

Aikuisten tekniikkakoulu 1.2-29.3.2018 torstaisin klo 19-19.45

Perehdytään tekniikan saloihin, oikean uintiasennon löytämiseen sekä hengitystekniikan ja rentouden merkitykseen.
Vaatimuksena hyvä uimataito.

Tiedustelut kurssien sisällöistä info@swim.fi tai p. 040 1722288