Valitse sivu

Hinnasto

Käytössä ovat kulkurannekkeet, joilla myös lukitaan pukukaapit. On mahdollista valita kertakäyntiranneke tai sarjaranneke, johon voi ladata uinti- tai yhdistelmäkäyntejä 10 kerran sarjoissa. 10 kerran sarjakäynnit ovat voimassa kaksi vuotta ostohetkestä. Maksuvaihtoehtoina ovat käteisen ja yleisimpien pankki- ja luottokorttien lisäksi Smartum, Edenred Virike, ePassi sekä TYKY-maksuvälineet, kaikista myös mobiilisovellus.

Kuntosalikäynnit ovat mahdollisia uimahallin kassa-kahvion aukioloaikojen ulkopuolella sarjarannekkeilla (10krt tai kuukausikortti).

Ohjattuihin ryhmiin voi osallistua maksamalla ryhmämaksun. Iltavesijumppiin ja lauantain Koko kansan jumppaan voit osallistua myös kertamaksulla; sisäänpääsymaksu + 2€ ohjausmaksu.

Hinnasto 1.9.2020 alkaen

SENIORIKORTTI

-65 v. täyttäneelle Muuramen kunnan asukkaalle. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.
-Voimassa vuoden ostohetkestä.
-Rajoittamaton käyttö: Kuntosali päivittäin klo 6-21.30, uimahallin käyttö uimahallin aukioloaikoina. 
-Hinta: 70 € + tarvittaessa rannekemaksu 10 €.
-Seniorikortti on tarkoitettu omatoimiseen liikkumiseen. Seniorikorttia voi kuitenkin käyttää myös joidenkin vesijumppien sisäänpääsyyn: maksat lisäksi vain ohjausmaksun 2€ per kerta. Tämä käy tiistain Tehovesijumppaan, torstain Vesitreeniin sekä lauantain Koko kansan vesijumppaan. Seniorikorttia ei voi käyttää sisäänpääsynä maanantain Päiväjoutilaisiin eikä torstain Seniorivesijumppaan.