Valitse sivu

Kuntosalilla aikuisille

Kuntosalilla järjestetään ohjattuja ryhmiä aikuisille, koko tarjonnan näet etusivulta löytyvästä ohjattujen ryhmien kalenterista. Ryhmiin ilmottaudutaan nettijärjestelmän kautta ja maksetaan ryhmämaksu. Kertaluontoinen kokeilu on mahdollista, kun on etukäteen yhteydessä uimahallin liikunnanohjaajiin ja sopii kokeilukerrasta.

Kuntosalin ohjattujen ryhmien aikana kuntosali on aina suljettu muilta käyttäjiltä!

K75 -kuntosali on nimensä mukaisesti yli 75-vuotiaille tarkoitettu ohjattu kuntosaliharjoittelu. Ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti niille jotka asuvat vielä itsenäisesti mutta joilla on jo merkittäviä toimintakyvyn heikkouksia: tänne on siis tervetullut vaikkapa rollaattorin kanssa. Ohjattu yhteinen alkuverryttely, kiertoharjoittelu sekä loppuvenyttely.

TULES-kuntosali tuki-ja liikuntaelinsairauksia ja -vaivoja omaaville. Ohjaajana fysioterapeutti. HUOM!  Vuodenvaihteessa TULES-ryhmän yhteistyökumppani vaihtuu. Uutena yhteistyökumppanina aloittaa 9.1.2023 muuramelainen kuntokeskus ALIVE. Ryhmän pääohjaajana toimii fysioterapeutti Markus Metsänen.

Seniorikuntosali on tarkoitettu sekä aloitteleville että jatkaville senioreille, jotka kykenevät liikkumaan laitteisiin ja niistä pois itsenäisesti. Ohjattu tunti sisältää alkuverryttelyn, kiertoharjoittelun laitteilla ja vapailla painoilla sekä loppuvenyttelyn.

Naisten kuntosali on tarkoitettu kaikenikäisille, -kokoisille ja -kuntoisille naisille, oli sitten harjoitellut kuntosalilla ennen tai ei. Ohjattu tunti sisältää alkuverryttelyn, kiertoharjoittelun laitteilla ja vapailla painoilla sekä loppuvenyttelyn.

Kuntosalineuvonta ei vaadi ilmoittautumista, sitoutumista eikä ohjausmaksua. Vaihtuva koulutettu ohjaaja käytettävissä salilla tunnin ajan, kysy mitä tahansa mieleen tulee kuntosaliharjoitteluun liittyen. Kuntosalineuvonnan aikana kaikilla käyttäjillä pääsy salille pelkällä sisäänpääsymaksulla. Kerro tullessasi kassalla, että haluat neuvontaa: liikunnanohjaaja lähtee mukaasi salille.