Valitse sivu

Sosiaali- ja kriisipäivystys

”Apua iltaisin ja viikonloppuisin tai kriisin uhatessa”

Päivystykseen kannattaa ottaa yhteyttä silloin, kun asia ei voi odottaa seuraavaan arkipäivään.

Kiireellisessä tilanteessa yhteydenotto kannattaa tehdä aina hätäkeskukseen yleisen hätänumeron 112 kautta.

Keski-Suomen sosiaali – ja kriisipäivystys

Keski-Suomen sosiaali- ja kriisipäivystyksestä apua ympäri vuorokauden 1.1.2022 alkaen

Kun tarvitset apua, tukea ja turvaa äkillisen ja järkyttävän kriisin kohdatessa, ota yhteyttä Keski-Suomen sosiaali- ja kriisipäivystykseen.

Saat apua yhdestä numerosta 014 266 0149 ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Voit ottaa yhteyttä myös nimettömästi.

Sosiaali- ja kriisipäivystykseen voi ottaa yhteyttä, kun kohtaa äkillisen ja järkyttävän tilanteen. Se voi olla esimerkiksi läheisen kuolema, itsemurha tai itsemurhayritys, onnettomuus, tulipalo, väkivallan uhriksi joutuminen, vähältä piti -tilanne tai vakava kuolemaan johtava sairaus. Apua voi hakea asiakas itse, läheinen, ystävä tai viranomainen. Palvelut ovat maksuttomia.

Sosiaali- ja kriisipäivystyksen apu voi olla kiireellistä sosiaalityötä, psyykkistä ensiapua heti kriisitilanteen jälkeen tai akuuttia kriisityötä, joka käsittää myös kriisitapaamisia yksittäisille henkilöille, perheille tai ryhmille.

Hätätilanteet ja sosiaalipaivystys

Sosiaalipäivystyksen palvelut ovat asiakkaalle maksuttomia! 

Kriisikeskus Mobile 

Kriisikeskus Mobile palvelee 1.1.2022 alkaen arkisin maanantaista torstaihin kello 8-20 ja perjantaisin kello 8-17, numerossa 044 788 8470