Valitse sivu

Uimahallissa aikuisille

Aikuisille on tarjolla uimahallin puolella vesijumppia ja uinnin lyhytkursseja.

Tilauksesta myös yksityisopetusta aikuisten uinninopetuksessa. Soveltuu kaikentasoisille täydestä uimataidottomuudesta tietyn uintitekniikan viimeisten virheiden hiomiseen. Kysy lisää uimahallin henkilökunnalta!

Aikuisten uintikurssi on neljän kerran lyhytkurssi jossa jokaisen kurssin taso ja aihe vaihtuu. Ryhmäkoko pidetään pienenä ja uimaopettaja on tarvittaessa mukana altaassa, joten opetus on tehokasta ja yksilöllisesti huomioivaa. Taso ja aihe kerrotaan erikseen ja kaikista muista ryhmistä poiketen tähän ilmoittaudutaan puhelimitse. Kolme kurssia keväisin ja kolme syksyisin. Kevään 2023 kurssit pidetään sunnuntaisin klo 10.15-11. Aiheet ovat:

Ensimmäisen (viikot 2-5) uintikurssin aihe on uintitekniikan perusteet. Voit ilmoittautua kurssille, mikäli osaat uida syvässä vedessä millä tahansa tavalla. Ilmoittautuminen alkaa pe 16.12. klo 12. TÄYNNÄ
Toisen (viikot 6-10, 12.2.-12.3, ei vko 9) uintikurssin aihe on uinnin tekniikkaa edistyneille.
Voit ilmoittautua kurssille, mikäli sinulla on perusymmärrys vähintään kahden uintityylin tekniikoista (krooli-, selkäkrooli- ja rintauinti). Ilmoittautuminen alkaa ke 11.1.2023 klo 12. TÄYNNÄ
Kolmannen (viikot 11-15, 19.3.-16.4, ei vko 14) uintikurssin aihe on kuntouinti kevyemmäksi: perustekniikoiden korjaus.
Voit ilmoittautua kurssille, mikäli haluat kuntouida pidempään uupumatta niin helposti, korjaamme yleisimpiä virheitä. Ilmoittautuminen alkaa ke 22.2. klo 12
.

Ilmoittautuminen soittamalla uimahallin liikunnanohjaajille numeroon 014 659 662.

Koko kansan vesijumppa sopii nimensä mukaisesti kaikille: Jumpataan altaan syvässä päässä vesivöillä ja vaihtuvilla välineillä. Liikkeet ovat helppoja, muunneltavia ja ohjaaja antaa myös raskaampia vaihtoehtoja. Soveltuu siis paitsi aloittelijoille, ikääntyneille, kuntoutujille sekä työikäisille. MYÖS KERTAMAKSULLA sisäänpääsymaksu + 2€ ohjausmaksu.

Seniorivesijumppa ja Päiväjoutilaat-vesijumppa on jo askeleen raskaampi. Liikutaan altaan syvässä päässä mutta saatetaan käydä matalassakin päässä. Käytössä vesivyöt ja vaihtuvat vesijumppavälineet. Liikkeet ovat helppoja, kevyesti hengästyttäviä ja kuormittavia. Päiväjoutilaat-vesijumppa on tarkoitettu paitsi senioreille myös muille aikuisille.

Vesitreeni on menevä, suhteellisen raskas monipuolinen vesijumppa jossa pärjää kaikki normaalikuntoiset. Joka kerta keskitytään eri lihasryhmään jota harjoitetaan eniten, esimerkiksi vatsa, yläselkä tai reidet. Väline vaihtuu viikoittain lihasryhmän mukaan. Liikutaan vaihdellen molemmissa päissä, käytössä myös vesijuoksuvyöt. Nimestään huolimatta ei ole ryppyotsaista huhkimista!

Tehovesijumppa on normaalia lyhyempi raskas vesijumppa. Hyvin lyhyt alku- ja loppuverryttely, muutoin mennään vauhdilla. Soveltuu kaikille normaalikuntoisille jotka haluavat haastaa itsensä. Käytössä vaihtuvat välineet, vesijuoksuvyöt.

Aamujumppa on puolen tunnin reipas startti päivään. Vaihtelevaa monipuolista jumppaa ilman ohjaus- tai ryhmämaksua pelkällä sisäänpääsyn hinnalla!

Erityisuinti on nuorille ja aikuisille kehitysvammaisille tarkoitettua yksilöllistä uinti- ja vesijumppaohjausta. Kaksi ohjaajaa joista toinen on altaassa. Tarkoitettu henkilöille jotka selviävät pukemis- ja pesutilanteista itse tai oman avustajansa kanssa. Syksystä 2022 lähtien ryhmämaksulla!

Vesitreeniin ja tehovesijumppaan voi osallistua myös kertamaksulla: sisäänpääsymaksu + 2€ ohjausmaksu. Muihin vesijumppiin ei kertamaksulla kuin erikseen henkilökunnan kanssa sovittuna yhtenä tutustumiskertana.