Valitse sivu

Uimahallissa lapsille

Lasten vesiryhmät jakaantuvat neljälle portaalle. Koko tarjonnan näet ohjattujen ryhmien kalenterista.

Perheuinti on vanhempien ja lasten yhteinen harrastus. Kaksi ohjaajaa, toinen lasten altaassa pienten, uimataidottomien lasten ja heidän vanhempiensa kanssa (vanhemman oltava mukana altaassa!) ja toinen uimataitoisten lasten kanssa isolla altaalla. Omatoiminen uinti ei ole ryhmän aikaan mahdollista, vaan isossakin altaassa on osallistuttava ohjattuun toimintaan. Lopuksi aina hetki yhteistä vapaa-aikaa. Erittäin hyvä vaihtoehto aloittaa vesiharrastus, mikäli lasta arveluttaa vesi, uimahalliin meneminen tai ohjattuun toimintaan osallistuminen! Perheuinnissa lasten iät 1-16 vuotta, perhemaksulla maksimissaan kaksi aikuista ja kolme lasta.

Vesileikki on tarkoitettu 4-6-vuotiaille lapsille riippumatta lähtötasosta. Soveltuu paitsi reippaille myös aroille ja vesipelkoisille. Mitään aiempaa uinti- tai uimahallikokemusta ei tarvita. Toimitaan lasten altaassa, ohjaaja on mukana vedessä. Huom. Tässä ryhmässä alaikäraja on tarkka.

Vesipeuhu on tarkoitettu noin 6-8-vuotiaille lapsille jotka osaavat jo uida muutamia metrejä, sukeltavat kokonaan veden alle ja uskaltavat liikkua reippaasti myös isossa altaassa. Tässä ryhmässä toimitaan molemmissa altaissa, ohjaaja on mukana vedessä.

Vesikerho on tarkoitettu noin 7-10-vuotiaille lapsille jotka uivat yhtäjaksoisesti vähintään 10-15 metriä ja haluavat oppia lisää. Harjoitellaan monipuolisesti uintia, sukelluksia ja hyppyjä erilaisia leikkejä ja pelejä unohtamatta. Harjoitellaan isossa altaassa, ohjaaja on altaan reunalla. Ohjauksen jälkeen puoli tuntia omaa uintiaikaa.

Vesitekniikka on tarkoitettu noin 7-12-vuotiaille lapsille jotka uivat vähintään 25 metriä yhtäjaksoisesti ja haluavat harrastaa uintia ilman kilpauintitavoitetta. Opetellaan erilaisia uinti-, sukellus-, hyppy- ja kääntymistekniikoita erilaisilla harjoitteilla leikkejä ja pelejä unohtamatta. Harjoitellaan isossa altaassa, ohjaaja on altaan reunalla. Ohjauksen jälkeen puoli tuntia omaa uintiaikaa.

Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu syksy- ja kevätkaudella erikseen ilmoitetulla ajanjaksolla. Myös kesken kauden voit ilmoittautua; mikäli ryhmä on täynnä, otetaan ilmoittautujat jonotuslistalle. Ilmoittautuminen tapahtuu etusivulla olevan linkin kautta.

Uimahallissa järjestetään myös peruskoululaisten uimaopetusta eskari-iästä alkaen kaikille Muuramen kunnan oppilaille. Tilauksesta opetusta järjestetään myös muille kunnille ja kaupungeille, kysy lisää uimahallin henkilökunnalta!

Tilauksesta myös yksityisopetusta, erittäin hyvä keino mikäli lapsi on aristelee vettä, isoa allasta tai joku asia on lapsesta vaikeaa oppia. Opettaja tarvittaessa altaassa mukana. Kysy lisää uimahallin henkilökunnalta!

Muuramen uimahallin lastenaltaalla on ohjattu tunti, jossa kymmenen lasta sukeltaa jalat pinnan yläpuolella.