Riihivuori-teatteri

Uusi Iloinen Teatteri tuo kesäteatterinsa Riihivuoreen 2019

Kaunis Veera Riihivuori-teatterissa 26.6. - 14.7.2019. Kauniin Veeran liput myynnissä Ticketmasterissa.

Aavan meren tällä puolen Riihivuori-teatterissa 17.7. - 28.7.2019. Aavan meren tällä puolen liput myynnissä Ticketmasterissa.

Muuramen kunta ja Uusi Iloinen Teatteri ovat solmineet vuokrasopimuksen Riihivuori Areenasta kesäkaudelle 2019. Sopimukseen sisältyy myös optio kahdesta lisävuodesta.

– Kesällä 2019 esitämme Riihivuoren kesäteatterissa mm. musiikkikomedian Kaunis Veera, joka teki kesällä 2018 Lappeenrannan kesäteatterin yleisöennätyksen ja oli kriitikoiden ja yleisön suosikki. Tähtikaartissamme ovat mm. Sinikka Sokka, Jussi Lampi ja Mikko Rantaniva. Tulossa on siis hilpeä musiikkinäytelmä UIT-twistillä höystettynä, kertoo teatterinjohtaja Timo Kärkkäinen.

– Olen erittäin iloinen UIT:n tultua valituksi Riihivuori Areenan tapahtumatuottajaksi. Areena tarjoaa upean, täysin ainutlaatuisen ympäristön erilaisten tapahtumien tuottamiselle ja kesäteatteritoiminnalle. Minuun on tehnyt suuren vaikutuksen myös Muuramen kunnan into, ilo ja kyky kehittää Riihivuoren toimintaa kuntalaisten ja seutukunnan parhaaksi.

– Saimme kolme korkeatasoista tarjousta Riihivuori Areenan toiminnasta. Näistä nousi selkeästi esiin legendaarinen Uusi Iloinen Teatteri, joka tuo Riihivuoreen laadukkaan, valtakunnallista kiinnostusta herättävän ohjelmiston. Tämä on merkittävä askel Riihivuoren kehittämisessä, sanoo kunnanjohtaja Ari Ranta-aho.

Hirsirakenteinen Riihivuori Areena on 600-paikkainen katettu teatteritila. Areenalta avautuu upeat näkymät Päijänteelle. Areenan vieressä on yli 200-paikkainen ravintola Riihikelo.

 

Riihivuori-teatteri
Riihivuorentie 313, 40950 Muurame

Riihivuori-teatterin tuottaja 2019:
Uusi iloinen teatteri

Kaunis Veera liput

Aavan meren tällä puolen liput