Riihivuori-teatteri

Tukkijoella-näytelmän mainoskuva, jossa on viisi näyttelijää ja taustalla taivas ja poutapilviä. Heidän yläpuolella on teksti Tukkijoella Svengaa kuin kuohuva koski.

UIT tuo ensi kesänä 2022 Riihivuoreen vauhdikkaan musiikkikomedian Tukkijoella

Uusi iloinen teatteri tarjoaa ensi kesän musiikkikomedialla rakkautta ja dramatiikkaa, upeita laulu- ja tanssikohtauksia sekä tietysti svengaavan livebändin. Mukana musiikkia Merikannosta tämän päivän hitteihin hauskasti tarinaan upotettuna.

Tukkijoella: Minkälaisen hulinan saa pienelle paikalle saapuva uittoporukka aikaiseksi? Kuka lokaa leskimies Pietolan mainetta ja miksi? Ja kenen sydän sykkii kauniille Katrille? Tämä kaikki selviää Riihivuoren upeassa kesäteatterissa, jossa ollaan suojassa - satoi tai paistoi!

Esiintyjinä mm. Kaisa Hela, Heikki Hela, Sami Hintsanen, Antti Niskanen, Pia Piltz, Niina Sillanpää, Mikael Haavisto, Antti Laukkarinen sekä tanssijat Aleksi Seppänen ja Sanna Hento.

Lisätietoja: UIT: Tukkijoella | Riihivuoren kesäteatteri | uit


Riihivuori-teatteri: Muuramen kunta ja UIT solmivat kymmenen vuoden sopimuksen

Muuramen kunta ja Uusi Iloinen Teatteri (UIT) solmivat kymmenen vuoden vuokrasopimuksen Riihivuori-teatteriin kesällä 2020. UIT saavutti suuren suosion esiintyessään Riihivuoressa jo kesällä 2019 ja osoitti, että korkeatasoiselle ammattikesäteatterille on alueella kysyntää.

– Toivotamme UIT:n lämpimästi tervetulleeksi pitkäaikaiseksi yhteistyökumppaniksemme. Tasokkaan kesäteatterin säännöllinen toiminta on odotettu ja merkittävä tekijä monipuolisen Riihivuoren alueen kokonaisuudessa, toteaa kunnanjohtaja Ari Ranta-aho tyytyväisenä.

Myös teatterinjohtaja Timo Kärkkäinen iloitsee luottamuksesta ja yhteistyöstä, jotka siivittivät merkittävän sopimuksen syntymiseen.

– Sopimus luo erinomaisen pohjan nostaa Muurame maamme kesäteatteripaikkakuntien eturiviin ja vakiinnuttaa Riihivuoren asema seutukunnan vetovoimatekijänä. Yhteistyön myötä UIT voi olla kehittämässä Riihivuoren toimintoja kokonaisvaltaisesti myös seuraavia 10-vuotiskausia ajatellen.

– Tällä hetkellä mietimme kuumeisesti, saisimmeko vielä tänä kesänä tuotettua esityksiä Riihivuoreen, koska yleisö niitä tuntuu kovasti kaipaavan. Ensi viikolla on odotettavissa päätöksiä asian suhteen, Timo Kärkkäinen lupaa.

Upea hirsirakenteinen Riihivuori Areena on yli 700-paikkainen katettu teatteritila, josta avautuu hienot näkymät Päijänteelle. Areenan ääni- ja valotekniikka on juuri uusittu vastaamaan nykyaikaisen esiintymistilan tarpeita. Teatterin vieressä sijaitsee yli 200-paikkainen ravintola Riihikelo.

Lisätiedot:
Ari Ranta-aho, kunnanjohtaja, ari.ranta-aho@muurame.fi, p. 040 504 7960
Timo Kärkkäinen, teatterinjohtaja, timo@uit.fi, p. 050 5151 575

UIT:n verkkosivut

 

Riihivuori-teatteri

Riihivuorentie 313, 40950 Muurame

Riihivuori-teatterin tuottaja:
Uusi iloinen teatteri