Sisäliikuntapaikat

Muurame tarjoaa monipuolisia liikuntamahdollisuuksia eri lajien harrastajille kuntoliikkujista aktiiviurheilijoihin. Sisäliikuntatilat eritoten ovat huippuluokkaa. Kulttuurikeskus upeilla puitteillaan tarjoaa oivat tilat erilaisten tapahtumien, ottelujen ym. tilaisuuksien järjestämiseen.

Tiloja käyttävät urheiluseurat harrastus- ja kilpailutoimintaan, Kansalaisopisto ohjattuun ryhmäliikuntaan, kunnan liikuntapalvelut ohjattuun ryhmäliikuntaan, yritykset ja yksityiset henkilöt.

Liikuntatilat ovat maksuttomia ohjatussa toiminnassa muuramelaisille alle 18-vuotiaille. Maksuttomuus ei koske uimahallia ja kuntosaleja.

Kunnan yksittäiset salivuorot ovat nyt varattavissa uuden tilavarausjärjestelmän kautta. Sulkapallo- ja squash maksaa 11 e/h, muut salivuorot (esim. pelivuoro tai lasten liikunnalliset syntymäpäivät) 22 e/h. Valitse sopiva vuoro kalenterista, maksu tapahtuu Paytrail-palvelussa (verkkopankkimaksu, mobilepay tai luottokortti). Tilavaraukset

Koulujen saleille avaimen voi hakea etukäteen kunnan infopisteestä, sulkapallo- ja squashvuorolle avaimen nouto uimahallilta.