Sisäliikuntapaikat

Muurame tarjoaa monipuolisia liikuntamahdollisuuksia eri lajien harrastajille kuntoliikkujista aktiiviurheilijoihin. Sisäliikuntatilat eritoten ovat huippuluokkaa. Kulttuurikeskus upeilla puitteillaan tarjoaa oivat tilat erilaisten tapahtumien, ottelujen ym. tilaisuuksien järjestämiseen.

Tiloja käyttävät urheiluseurat harrastus- ja kilpailutoimintaan, Kansalaisopisto ohjattuun ryhmäliikuntaan, kunnan liikuntapalvelut ohjattuun ryhmäliikuntaan, yritykset ja yksityiset henkilöt.

Liikuntatilat ovat maksuttomia ohjatussa toiminnassa muuramelaisille alle 18-vuotiaille. Maksuttomuus ei koske uimahallia ja kuntosaleja.

Kunnan yksittäiset salivuorot ovat varattavissa tilavarausjärjestelmän kautta (ei sulkuajalla kesä/jouluaika). Sulkapallo- ja squash maksaa 11 e/h, muut salivuorot (esim. pelivuoro tai lasten liikunnalliset syntymäpäivät) 22 e/h. Valitse sopiva vuoro kalenterista, maksu tapahtuu Paytrail-palvelussa (verkkopankkimaksu, mobilepay tai luottokortti). Tilavaraukset

Koulujen saleille avaimen voi hakea etukäteen kunnan infopisteestä, sulkapallo- ja squashvuorolle avaimen nouto uimahallilta.

Hinnasto

Käyttösäännöt liikuntasaleille

Katso kunnan kaikki vuokrattavat tilat

Liikuntatilojen varaukset, vakiovuorot, viikonlopun ottelut, turnaukset ym., squash- ja sulkapallovuorojen vakiovaraukset:

 

Hannele Alanärä
Liikuntajohtaja
014 659 736, 040 582 5066
hannele.alanara@muurame.fi
Liikkuva Muurame
Johanna Pitkälä
infopisteen hoitaja
014 659 501, 050 5953 621
johanna.pitkala@muurame.fi
Liikuntasalien avaimet, tilojen varaukset, venepaikat, Kukkaniemi, kulttuuritapahtumien liput. Kunnanviraston info avoinna ma - pe klo 9 - 15, sovittaessa muu aika.