Sisäliikuntapaikat

Muurame tarjoaa monipuolisia liikuntamahdollisuuksia eri lajien harrastajille kuntoliikkujista aktiiviurheilijoihin. Sisäliikuntatilat eritoten ovat huippuluokkaa. Kulttuurikeskus upeilla puitteillaan tarjoaa oivat tilat erilaisten tapahtumien, ottelujen ym. tilaisuuksien järjestämiseen.

Tiloja käyttävät urheiluseurat harrastus- ja kilpailutoimintaan, Kansalaisopisto ohjattuun ryhmäliikuntaan, kunnan liikuntapalvelut ohjattuun ryhmäliikuntaan, yritykset ja yksityiset henkilöt.

Liikuntatilat ovat maksuttomia ohjatussa toiminnassa muuramelaisille alle 18-vuotiaille. Maksuttomuus ei koske uimahallia ja kuntosaleja.

Kunnan liikuntatiloja ei vuokrata yksityisten ryhmien käyttöön toistaiseksi. Tilojen varaamista rajoitetaan, koska kunta ei voi varmistaa tilojen riittävää hygieniaa ja turvallisia käyttäjämääriä yksityisissä tapahtumissa koronaepidemian jatkuessa. Varatut liikuntavuorot ja urheiluseurojen ohjatut vuorot pyörivät edelleen turvallisuusohjeita noudattaen. Tilavaraukset

Koulujen saleille avaimen haku etukäteen kunnan infopisteestä (ks.yhteystiedot erikseen oikealla), sulkapallo- ja squashvuorolle avaimen nouto uimahallilta.

Hinnasto

Käyttösäännöt liikuntasaleille

Katso kunnan kaikki vuokrattavat tilat

Liikuntatilojen varaukset, vakiovuorot, viikonlopun ottelut, turnaukset ym., squash- ja sulkapallovuorojen vakiovaraukset:

 

Hannele Alanärä
Liikuntajohtaja
040 582 5066
hannele.alanara@muurame.fi
Liikkuva Muurame
Johanna Pitkälä
Infopisteen hoitaja, sihteeri
050 5953 621
johanna.pitkala@muurame.fi
Liikuntasalien avaimet, tilojen varaukset, venepaikat, Kukkaniemi, kulttuuritapahtumien liput. Asiointi pääasiassa sähköisesti, info avoinna sovittaessa (esim. avainten noudot).