Uimahallin esittely

Vuonna 2015 täysin remontoitu Muuramen uimahalli-kuntosali vain 15km päässä Jyväskylästä. Käytössä neliratainen 25m kuntouintiallas poikkeuksellisen lämpimällä vedellä (+28 astetta) ja 6m x 7m lastenallas +31 asteisella vedellä. Kuntouintiallas on 1,2-1,8m syvä ja lastenallas tasaisesti syvenevä 0-0.8m.

Uimahallissa järjestetään ohjattuja vesijumppia, lasten vesiryhmiä ja uinninopetusta sekä lapsille että aikuisille. Asiakkaiden vapaassa käytössä on vesijuoksuvöitä ja uinnin harjoitteluvälineitä, lapsille lastenaltaalla kellukkeita ja leluja.

Käytössä ovat kulkurannekkeet, joilla myös lukitaan pukukaapit. On mahdollista valita kertakäyntiranneke tai sarjaranneke, johon voi ladata uinti- tai yhdistelmäkäyntejä 10 kerran sarjoissa. Maksuvaihtoehtoina ovat käteisen ja yleisimpien pankki- ja luottokorttien lisäksi Smartum, Edenred Virike, ePassi sekä TYKY-maksuvälineet, kaikista myös mobiilisovellus.

Uimahallin kassan yhteydessä on kahvio, josta voi ostaa pientä naposteltavaa ja juomaa uimahallin kassan aukioloaikoina. Lisäksi jatkuvassa käytössä on Pelican Rouge-kahviautomaatti, joka jauhaa aidoista kahvipavuista suodatin- ja erikoiskahvit. Maksu hoituu kolikoilla tai yleisimmillä maksukorteilla. Automaatti on aulassa asiakkaiden käytössä myös kassan aukioloaikojen ulkopuolella.

Uimahallin kahviossa, aulassa ja allastilassa on tallentava kameravalvonta, myös vedenalainen.

Tervetuloa kodikkaaseen ja turvalliseen uimahalliin!

Uimahalli
Ma            14-20.30
Ti              14-20.30
Ke             6-20.30
To             14-20.30
Pe             6-8, 14-20.30
La-su         12-17.30

Kassa-kahvio sulkeutuu tuntia aiemmin. Perjantain aamu-uinnilla kassa-kahvio ei avoinna.

Uimahallin kahvion vitriini, jossa on hedelmiä, makeisia, leivonnaisia, sämpylöitä ja juomia.