Uimahallissa aikuisille

Aikuisille on tarjolla uimahallin puolella vesijumppia, lisäksi kaksi kertaa vuodessa järjestetään aikuisten uintikursseja yhteistyössä Swimming Jyväskylän kanssa. Näistä tiedotetaan aina erikseen. Koko tarjonnan näet Aallottaren ryhmäkalenterista.

Tilauksesta myös yksityisopetusta aikuisten uinninopetuksessa. Soveltuu kaikentasoisille täydestä uimataidottomuudesta tietyn uintitekniikan viimeisten virheiden hiomiseen. Kysy lisää uimahallin henkilökunnalta!

Koko kansan vesijumppa sopii nimensä mukaisesti kaikille: Jumpataan altaan syvässä päässä vesivöillä ja vaihtuvilla välineillä. Liikkeet ovat helppoja, muunneltavia ja ohjaaja antaa myös raskaampia vaihtoehtoja. Soveltuu siis paitsi aloittelijoille, ikääntyneille, kuntoutujille sekä työikäisille. MYÖS KERTAMAKSULLA sisäänpääsymaksu + 2€ ohjausmaksu.

Seniorivesijumppa ja Päiväjoutilaat-vesijumppa on jo askeleen raskaampi. Liikutaan altaan syvässä päässä mutta saatetaan käydä matalassakin päässä. Käytössä vesivyöt ja vaihtuvat vesijumppavälineet. Liikkeet ovat helppoja, kevyesti hengästyttäviä ja kuormittavia. Päiväjoutilaat-vesijumppa on tarkoitettu paitsi senioreille myös muille aikuisille.

Työikäisten vesijumppa on menevä, suhteellisen raskas monipuolinen vesijumppa jossa pärjää kaikki normaalikuntoiset. Liikutaan vaihdellen molemmissa päissä, käytössä vaihtuvat vesijumppavälineet ja vesijuoksuvyöt.

Tehovesijumppa on normaalia lyhyempi raskas vesijumppa. Hyvin lyhyt alku- ja loppuverryttely, muutoin mennään vauhdilla. Soveltuu kaikille normaalikuntoisille jotka haluavat haastaa itsensä. Käytössä vaihtuvat välineet, vesijuoksuvyöt.

Aamujumppa on puolen tunnin reipas startti päivään. Vaihtelevaa monipuolista jumppaa ilman ohjaus- tai ryhmämaksua pelkällä sisäänpääsyn hinnalla!

Erityisuinti on nuorille ja aikuisille kehitysvammaisille tarkoitettua yksilöllistä uinti- ja vesijumppaohjausta. Kaksi ohjaajaa joista toinen on altaassa. Tarkoitettu henkilöille jotka selviävät pukemis- ja pesutilanteista itse tai oman avustajansa kanssa. Ei ohjaus- tai ryhmämaksua, pelkällä sisäänpääsyn hinnalla!

Työikäisten vesijumppaan ja tehovesijumppaan voi osallistua myös kertamaksulla: sisäänpääsymaksu + 2€ ohjausmaksu. Muihin vesijumppiin ei kertamaksulla kuin erikseen henkilökunnan kanssa sovittuna yhtenä tutustumiskertana.

Vesijumppahinnasto

Työikäisten vesijumppa  84€/kausi

Tehovesijumppa            74€/kausi

Muut                              56€/kausi

Aamujumppa ja erityisuinti pelkällä sisäänpääsymaksulla.

PAKETTITARJOUS: Työikäisten vesijumppa + naisten kuntosali samalle henkilölle yht. 110€/kausi!

Kausi tarkoittaa joko syyskautta syyskuusta joulukuuhun tai kevätkautta tammikuusta huhtikuuhun.

Kausimaksu sisältää sisäänpääsyn ja ohjauksen.