Uimahallissa aikuisille

Aikuisille on tarjolla uimahallin puolella vesijumppia ja uinnin lyhytkursseja.

Tilauksesta myös yksityisopetusta aikuisten uinninopetuksessa. Soveltuu kaikentasoisille täydestä uimataidottomuudesta tietyn uintitekniikan viimeisten virheiden hiomiseen. Kysy lisää uimahallin henkilökunnalta!

Aikuisten uintikurssi on neljän kerran lyhytkurssi jossa jokaisen kurssin taso ja aihe vaihtuu. Ryhmäkoko pidetään pienenä ja uimaopettaja on tarvittaessa mukana altaassa, joten opetus on tehokasta ja yksilöllisesti huomioivaa. Taso ja aihe kerrotaan erikseen ja kaikista muista ryhmistä poiketen tähän ilmoittaudutaan puhelimitse. Kolme kurssia keväisin ja kolme syksyisin.
Ensimmäisen (viikot 36-39) uintikurssin aihe on krooli- ja selkäuinnin perusteet. TÄYNNÄ
Toisen (viikot 40-44 (ei vkolla 42)) uintikurssin aihe on rintauinnin ja sukelluksen perusteet.
Ilmoittautuminen alkaa ke 7.9. klo 12.
Kolmannen (viikot 45-48) uintikurssin aihe on kuntouinti kevyemmäksi: perustekniikoiden korjaus.
Ilmoittautuminen alkaa ke 5.10. klo 12.
Kaikille kursseille voit ilmoittautua, mikäli osaat uida syvässä vedessä. Ilmoittautuminen soittamalla uimahallin liikunnanohjaajille numeroon 014 659 662.

Koko kansan vesijumppa sopii nimensä mukaisesti kaikille: Jumpataan altaan syvässä päässä vesivöillä ja vaihtuvilla välineillä. Liikkeet ovat helppoja, muunneltavia ja ohjaaja antaa myös raskaampia vaihtoehtoja. Soveltuu siis paitsi aloittelijoille, ikääntyneille, kuntoutujille sekä työikäisille. MYÖS KERTAMAKSULLA sisäänpääsymaksu + 2€ ohjausmaksu.

Seniorivesijumppa ja Päiväjoutilaat-vesijumppa on jo askeleen raskaampi. Liikutaan altaan syvässä päässä mutta saatetaan käydä matalassakin päässä. Käytössä vesivyöt ja vaihtuvat vesijumppavälineet. Liikkeet ovat helppoja, kevyesti hengästyttäviä ja kuormittavia. Päiväjoutilaat-vesijumppa on tarkoitettu paitsi senioreille myös muille aikuisille.

Vesitreeni on menevä, suhteellisen raskas monipuolinen vesijumppa jossa pärjää kaikki normaalikuntoiset. Joka kerta keskitytään eri lihasryhmään jota harjoitetaan eniten, esimerkiksi vatsa, yläselkä tai reidet. Väline vaihtuu viikoittain lihasryhmän mukaan. Liikutaan vaihdellen molemmissa päissä, käytössä myös vesijuoksuvyöt. Nimestään huolimatta ei ole ryppyotsaista huhkimista!

Tehovesijumppa on normaalia lyhyempi raskas vesijumppa. Hyvin lyhyt alku- ja loppuverryttely, muutoin mennään vauhdilla. Soveltuu kaikille normaalikuntoisille jotka haluavat haastaa itsensä. Käytössä vaihtuvat välineet, vesijuoksuvyöt.

Aamujumppa on puolen tunnin reipas startti päivään. Vaihtelevaa monipuolista jumppaa ilman ohjaus- tai ryhmämaksua pelkällä sisäänpääsyn hinnalla!

Erityisuinti on nuorille ja aikuisille kehitysvammaisille tarkoitettua yksilöllistä uinti- ja vesijumppaohjausta. Kaksi ohjaajaa joista toinen on altaassa. Tarkoitettu henkilöille jotka selviävät pukemis- ja pesutilanteista itse tai oman avustajansa kanssa. Syksystä 2022 lähtien ryhmämaksulla!

Työikäisten vesijumppaan ja tehovesijumppaan voi osallistua myös kertamaksulla: sisäänpääsymaksu + 2€ ohjausmaksu. Muihin vesijumppiin ei kertamaksulla kuin erikseen henkilökunnan kanssa sovittuna yhtenä tutustumiskertana.

Vesiliikuntahinnasto

Aikuisten uintikurssi      30€/neljä kertaa

Vesitreeni                      74€/kausi

Tehovesijumppa            74€/kausi

Muut                              56€/kausi

Aamujumppa pelkällä sisäänpääsymaksulla.

PAKETTITARJOUS: Vesitreeni + naisten kuntosali samalle henkilölle yht. 110€/kausi!

Kausi tarkoittaa joko syyskautta syyskuusta joulukuuhun tai kevätkautta tammikuusta huhtikuuhun.

Kausimaksu sisältää sisäänpääsyn ja ohjauksen.