Uusi alku - matalan kynnyksen PT-ryhmä Alivessa

ALIVE Training & Therapy

12.11.2018 18:00 - 12.11.2018 19:00

Uusi Alku -ryhmä starttaa maanantaina 12.11.2018 klo 18.

Uusi Alku -ryhmässä mietitään erilaisia tapoja herätellä omaa mielenkiintoa hyvinvointia, terveyttä ja liikuntaharrastusta kohtaan. Tiedämme kyllä liikunnan suotuisat vaikutukset omaan hyvinvointiin, mutta miksi sen aloittaminen on silti niin vaikeaa? Mieli tekee ehkä liikkua, mutta miten ja kuinka paljon? Mistä löytäisi ajan omalle liikuntaharrastukselle, motivaatiosta puhumattakaan?

Uusi Alku -ryhmä on tarkoitettu sellaisille henkilöille, joiden edellisestä liikuntaharrastuksesta on vierähtänyt kuin huomaamatta kymmenkunta vuotta. Treenitaustaa salilta voi olla olemassa vuosien takaa, tai voit olla aivan vasta-alkaja kaikessa. Ehkä olet myös käynyt ryhmäliikuntatunneilla jossain vaiheessa vuosia sitten, tai haluaisit aloittaa säännöllisen treenaamisen kuntosalilla. Nykyiset salivempaimet voivat aiheuttaa päänvaivaa käytettävyydeltään, etkä oikein kehtaa kysyä apua niiden parissa.

Uusi Alku -ryhmässä pääset tutustumaan yleisimpiin salilaitteisiin turvallisesti Personal Trainerin opastuksella, ja saat rajattoman käyntioikeuden kuntosalille ja kaikille ryhmäliikuntatunneillemme kurssin ajaksi. Kurssin aikana mietimme myös motivaation ja tapojen merkitystä liikuntaharrastuksen aloittamiseksi, ja käymme läpi yleisiä asioita ravitsemuksen ja palautumisen merkityksestä. Saat myös yleisen ohjelman salille, jonka avulla pääset aloittamaan turvallisen treenaamisen.

Ajankohta: maanantaisin 12.11. - 3.12.2018 klo 18 - 19
(4 PT-ryhmätapaamista ja rajaton kuntosalin&ryhmäliikunnan käyttö 12.11. - 3.12.)
Hinta: 99 €
Ilmottautuminen & lisätiedot: anne@alivekeskus.fi

Kategoria: Liikunta