Vauvahierontaa ja treenivinkkejä - kaikille avoin ja maksuton tapahtuma

ALIVE Training & Therapy, Setäläntie 3

22.01.2019 11:00 - 22.01.2019 14:00

Kätilö Eeva Toivosen ohjauksessa vauvahieronnan ja refleksologisen vyöhyketerapian menetelmin vauvalle lempeää kosketushoitoa päästä varpaisiin. Hoito rentouttaa, avaa kehon jumitiloja ja antaa vauvallesi levollisemman unen. Tapahtumaan voi tulla kun vauvalla on ikää 3 vkoa ja tästä eteenpäin.

Vauvahierontatuokion päätteeksi äitiysliikuntaan perehtynyt kätilö ja Personal trainer Tiina Murdoch kertoo sinulle raskauden ja synnytyksen jälkeisestä palautumisesta, kuinka aloittaa harjoittelu turvallisesti ja mistä lähteä liikkeelle.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Muista ilmoittautua ajoissa: info@alivekeskus.fi

Vietämme avointen ovien viikkoa 21.1. - 25.1. joten voit kokeilla myös äitivauvajumppaa maksutta pe 25.1. klo 11 Tiinan johdolla. Äiti-vauvajumppa perjantaisin klo 11 - 12 Aliven ryhmäliikuntasalissa. Ohjaajana Kätilö / Personal Trainer Tiina Murdoch

Ei tarvitse olla jäsen osallistuaksesi. Maksu niistä kerroista, kun osallistut. Voit tulla mukaan missä vaiheessa tahansa.

Hinta:
10 € / kertamaksu
7,5 € / 10 kerran kortti 75€ (käy myös muille tunneillemme, voimassa 4kk)
5 € / ALIVEN jäsenet

Tunnille äiti voi osallistua jälkitarkastuksen jälkeen, vauva n.2 kk - 7kk. Mukaan tunnille tarvitset pyyhkeen/viltin lapsen alle, sillä teemme välillä liikkeitä lattiatasossa. Voit ottaa lapselle mukaan pienen lelun. Aikuisella olisi hyvä olla rennot jumppavaatteet, luistamattomat kengät sekä juomapullo.

Tunti tulee aina varata etukäteen varauskalenterista. Tunti toteutuu min.5 osallistujalla. Voit varata paikan ensimmäisen kerran myös sähköpostilla: info@alivekeskus.fi

Tunnin jälkeen mahdollisuus viettää rento hetki muiden jumppaajien kanssa ryhmäliikuntasalissa, jossa voit myös imettää.
Varauskalenteri: https://oma.enkora.fi/alivekeskus/reservations2/index

Kategoria: Liikunta Lapset