Yrittäminen Muuramessa

Yrittäjyyttä Muuramen malliin!

Elinvoimanyrkkimme: yrityskoordinaattori Mika Partanen, kehittämisjohtaja Julia Virtanen
ja kunnanjohtaja Ari Ranta-aho.

Muuramen mallissa yrittäjiä palvellaan henkilökohtaisesti ja tiiviissä yhteistyössä yrittäjien kanssa. Muuramen malli kulminoituu nopeaan päätöksentekoon ja yhteiseen "Muurame-henkeen". Muurame on Suomen Yrittäjien ELPO-tutkimuksen kestomenestyjä - Muurame on ainoana kuntana ollut jokaisessa kyselyssä valtakunnassa 10 parhaan kunnan joukossa ja pääsääntöisesti oman maakuntansa ykköskunta.

Yrityskoordinaattori Mika Partanen on se henkilö, johon laajentamista /kehittämistä /sijoittumista /työllistämistä suunnittelevan yrittäjän kannattaa ottaa ensimmäiseksi yhteyttä. Siitä pyörät lähtevät rullaamaan eteenpäin.

Muuramekeskus kehittyy

9-tien varrella sijaitseva Muuramekeskus on kauppojen keskittymä (mm. K-supermarket, Alko, Lidl, Halpa-Halli). Muuramekeskuksen ohi kulkee vuorokaudessa 16 500 ajoneuvoa. Seuraava askel on laajentaa Muuramekeskusta entisestään. Muuramekeskuksesta on 15 km Jyväskylään ja 135 km Tampereelle. Katso lisää www.muuramekeskus.fi.

Aloittavan yrittäjän neuvonta, starttirahat

Aloittavan yrittäjän neuvonta ja starttirahapäätökset on keskitetty Jyväskylän seudulla Keski-Suomen UusyrityskeskukseenJyväskylän Yritystehdas tarjoaa yrityksille perustamisneuvontaa ja auttaa Jyväskylän alueella toimivia yrityksiä ideasta kasvuun. Yritystehdas on myös paikallinen yrityskulttuurin näyttämö ja tapahtumapaikka.Ota yhteyttä:

Mika Partanen
Yrityskoordinaattori
014 659 598, 050 304 8425
mika.partanen@muurame.fi
Elinkeinoasiat, toimitilat, yritystontit
Julia Virtanen
Kehittämisjohtaja
014 659 650, 0400 489 901
julia.virtanen@muurame.fi
Elinvoiman ja kestävän kasvun lautakunta, esittelijä
Ari Ranta-aho
Kunnanjohtaja
014 659 601, 040 504 7960
ari.ranta-aho@muurame.fi
Kunnanjohto, elinkeinopalvelut, yrittäjyys

Katso myös