Yrittäminen Muuramessa

Yrittäjyyttä Muuramen malliin!

Muuramen mallissa yrittäjiä palvellaan henkilökohtaisesti ja tiiviissä yhteistyössä yrittäjien kanssa. Muuramen malli kulminoituu nopeaan päätöksentekoon ja yhteiseen "Muurame-henkeen". Muurame on Suomen Yrittäjien ELPO-tutkimuksen kestomenestyjä - Muurame on ainoana kuntana ollut jokaisessa kyselyssä valtakunnassa 10 parhaan kunnan joukossa ja pääsääntöisesti oman maakuntansa ykköskunta.

Yrityskoordinaattori Mika Partanen on henkilö, johon laajentamista, kehittämistä, sijoittumista tai työllistämistä suunnittelevan yrittäjän kannattaa ottaa ensimmäiseksi yhteyttä. Siitä pyörät lähtevät rullaamaan eteenpäin.

Muuramekeskus kehittyy

Ysitien varrella sijaitseva Muuramekeskus on kauppojen keskittymä (mm. K-supermarket, Alko, Lidl, Halpa-Halli). Muuramekeskuksen ohi kulkee vuorokaudessa 16 500 ajoneuvoa. Seuraava askel on laajentaa Muuramekeskusta entisestään. Muuramekeskuksesta on 15 km Jyväskylään ja 135 km Tampereelle. 

Aloittavan yrittäjän neuvonta

Aloittavan yrittäjän neuvontaa antaa Muuramessa yrityskoordinaattori Mika Partanen.

Yhteystiedot: Muuramen kunta
PL 1, Virastotie 8, 40951 Muurame
puh. 050 304 8425 
mika.partanen@muurame.fi

Jyväskylän Yritystehdas tarjoaa yrityksille perustamisneuvontaa ja auttaa Jyväskylän alueella toimivia yrityksiä ideasta kasvuun. Yritystehdas on myös paikallinen yrityskulttuurin näyttämö ja tapahtumapaikka.

Yrittäjien yhteystietorekisteriOta yhteyttä:

Mika Partanen
Yrityskoordinaattori
050 304 8425
mika.partanen@muurame.fi
Elinkeinoasiat, toimitilat, yritystontit
Ari Ranta-aho
Kunnanjohtaja
040 504 7960
ari.ranta-aho@muurame.fi
Kunnanjohto, elinkeinopalvelut, yrittäjyys

Katso myös