Yritystontit

Muuramen kunnan vapaat ja myynnissä olevat teollisuustontit voit katsoa alla olevasta linkistä. Tonttien rajat ovat ohjeellisia - voimme tarvittaessa yhdistää tai lohkoa tontteja rakennustarpeen mukaan.

Lataa PDF vapaista tonteista tästä: Teollisuustontit

Muuramen kunnan teollisuus- ja liiketonttitarjonta on toistaiseksi riittänyt, mutta kysyntä on myös vilkasta. Siksi kunnalla on käytössä tonttivarausmenettely.

Tonttivarauksesi käsitellään Elinvoiman ja kestävän kasvun lautakunnassa, joka hyväksyy varauksen. Varaus on voimassa 8 kuukautta, jonka aikana se pitää ostaa. Varaus on maksuton menettely.

Lataa tonttivarauslomake tästä: Tonttivarauslomake


Muuramekeskuksen palvelun kasvavat Sillanniityn alueelle

Muuramen kunnalle on tehty varaus Sillanniityn liiketonttiin

Sillanniityn liiketontti valtatie 9 varrelta kilpailutettiin keväällä 2019 ja liiketonttiin on tehty varaus.

Tontin koko on noin 6 ha ja siihen saa rakentaa paljon tilaa vaativan erikoistavarakaupan tiloja 20 000 k-m².
 

Muuramekeskus 9-tien varrella kehittyy

Muuramekeskus on kauppakeskittymä 9-tien varrella 15 km Jyväskylästä ja 135 km Tampereelta. Muuramekeskus laajenee suuremmaksi alueeksi, sillä Muuramen kunta on ostanut 35 hehtaaria maata 9-tien länsipuolelta. Alue on kaavoitettu kaupan ja teollisuuden alueeksi.

Muuramekeskuksen Sillanniityn havainnekuvat 19 kpl lataa tästä kaikki

Havainnekuva Sillanniityn maisemamuurista

              

Punasilta I ja II

Punasilta sijaitsee 9-tien varrella 15 km Jyväskylään ja 135 km Tampereelle. Tonttien hinta 5 €/m2. Tonteilla on valmiina kunnallistekniikka. Tontit rinnemaaston vuoksi alueelle on tehty yleissuunnitelmaluontoinen rakennettavuusselvitys rakentajien käyttöön.

Teollisuuskylä – Business Park

Teollisuuskylä sijaitsee Muuramen eteläpuolella 9-tien varrella. Teollisuuskylään on yli 40-vuotisen historian aikana syntynyt noin 80 uutta yritystä, työpaikkoja on yli tuhat. Teollisuuskylästä on kehittynyt muun muassa metalliteollisuuden osaamiskeskus.


 

Ota yhteyttä:

Mika Partanen
Yrityskoordinaattori
050 304 8425
mika.partanen@muurame.fi
Elinkeinoasiat, toimitilat, yritystontit