Liikunta ja ulkoilu

Kunnan liikuntatoimen tehtävänä on luoda edellytykset seuratoiminnalle, järjestää liikuntatoimintaa sellaisille ryhmille, jotka jäävät seuratoiminnan ulkopuolelle sekä aktivoida kuntalaiset liikuntaharrastusten piiriin tuomaan elämään terveyttä ja hyvinvointia, ennaltaehkäisemään sairauksia ja näin saada taloudellisia säästöjä terveys- ja sosiaalisektoreilla. Muurame tarjoaa monipuolisia liikuntamahdollisuuksia eri lajien harrastajille kuntoliikkujista aktiiviurheilijoihin. Hyvässä kunnossa olevissa liikuntapaikoissa voi harrastaa niin yksilö- kuin joukkuelajejakin.

Salivuorot kaudelle 2020-2021 ovat haettavissa Liikunnan lomakkeet –sivuilta löytyvällä lomakkeella. Ensisijaisesti on myönnetty 31.5.20 mennessä haetut vuorot, mutta vapaita vuoroja voi hakea edelleen.

Myönnetyt vuorot näkyvät tilavarausjärjestelmässä. Yksittäiset salivuorot ovat myös varattavissa tilavarausjärjestelmän kautta. Sulkapallo ja squash maksaa 11 e/h, muut salivuorot (esim. pelivuoro tai lasten liikunnalliset syntymäpäivät) 22 e/h. Valitse sopiva vuoro kalenterista, maksu tapahtuu Paytrail-palvelussa (verkkopankkimaksu, mobilepay tai luottokortti). 

Koulujen saleille avaimen voi hakea etukäteen kunnan infopisteestä (avoinna ma-pe klo 9-15, sovittaessa muu aika), sulkapallo- ja squashvuorolle avaimen nouto / kulku uimahallin kautta.

Muuramen kunta toivottaa liikunnan iloa!

Katso myös