Liikunta ja ulkoilu

Kunnan liikuntatoimen tehtävänä on luoda edellytykset seuratoiminnalle, järjestää liikuntatoimintaa sellaisille ryhmille, jotka jäävät seuratoiminnan ulkopuolelle sekä aktivoida kuntalaiset liikuntaharrastusten piiriin tuomaan elämään terveyttä ja hyvinvointia, ennaltaehkäisemään sairauksia ja näin saada taloudellisia säästöjä terveys- ja sosiaalisektoreilla. Muurame tarjoaa monipuolisia liikuntamahdollisuuksia eri lajien harrastajille kuntoliikkujista aktiiviurheilijoihin. Hyvässä kunnossa olevissa liikuntapaikoissa voi harrastaa niin yksilö- kuin joukkuelajejakin.

Salivuorot kaudelle 2020-2021 ovat haettavissa Liikunnan lomakkeet –sivuilta löytyvällä lomakkeella. Ensisijaisesti on myönnetty 31.5.20 mennessä haetut vuorot, mutta vapaita vuoroja voi hakea edelleen.

Myönnetyt vuorot näkyvät tilavarausjärjestelmässä. Kunnan liikuntatiloja ei vuokrata yksityisten ryhmien käyttöön toistaiseksi. Tilojen varaamista rajoitetaan, koska kunta ei voi varmistaa tilojen riittävää hygieniaa ja turvallisia käyttäjämääriä yksityisissä tapahtumissa koronaepidemian jatkuessa. Varatut liikuntavuorot ja urheiluseurojen ohjatut vuorot pyörivät edelleen turvallisuusohjeita noudattaen.

Koulujen saleille avain haetaan etukäteen kunnan infopisteestä ajanvarauksella 014 659 660 / 050 595 3621 johanna.pitkala@muurame.fi -  sulkapallo- ja squashvuorolle avaimen nouto / kulku uimahallin kautta.

Muuramen kunta toivottaa liikunnan iloa!

Katso myös