Valitse sivu

Uimahallin esittely

Vuonna 2015 täysin remontoitu Muuramen uimahalli-kuntosali vain 15km päässä Jyväskylästä. Käytössä neliratainen 25m kuntouintiallas (+28 astetta) ja 6m x 7m lastenallas (+31 astetta). Kuntouintiallas on 1,2-1,8m syvä ja lastenallas tasaisesti syvenevä 0-0.8m.

Heinäkuun alussa 2023 uimahalli-kuntosalissa alkaa noin 15 kuukautta kestävä laajennusremontti. Remontissa uimahalliin rakennetaan kaksi uutta allasta jo olemassa olevien lisäksi: monitoimiallas sekä kylmäallas. Monitoimialtaaseen tulee hierontaporeet sekä invanostin. Kylmäallas on viilennysmoottorilla toimiva kastautumisallas. Lisäksi uimahalliin rakennetaan liikuntaesteisten puku-, pesu- ja saunatila, henkilökunnan tiloja sekä laajennettu kahvio kabinettitilalla. Kuntosali suurenee ja siirtyy yläkerrasta samaan tasoon uimahallin kanssa. Uuden uimahalli-kuntosalin alustava avautumisaika on joulukuun alku 2024

Uimahallin kahviossa, aulassa ja allastilassa on tallentava kameravalvonta, myös vedenalainen. Uimahallin käyttösäännöt ovat luettavissa uimahallin aulassa.