Valitse sivu

Uimahallin esittely

Vuonna 2015 täysin remontoitu Muuramen uimahalli-kuntosali vain 15km päässä Jyväskylästä. Käytössä neliratainen 25m kuntouintiallas (+28 astetta) ja 6m x 7m lastenallas (+31 astetta). Kuntouintiallas on 1,2-1,8m syvä ja lastenallas tasaisesti syvenevä 0-0.8m.

Uimahallissa järjestetään ohjattuja vesijumppia, lasten vesiryhmiä ja uinninopetusta sekä lapsille että aikuisille. Asiakkaiden vapaassa käytössä on vesijuoksuvöitä ja uinnin harjoitteluvälineitä, lapsille lastenaltaalla kellukkeita ja leluja.

Käytössä ovat kulkurannekkeet, joilla myös lukitaan pukukaapit. On mahdollista valita kertakäyntiranneke tai sarjaranneke, johon voi ladata uinti- tai yhdistelmäkäyntejä 10 kerran sarjoissa. Maksuvaihtoehtoina ovat käteisen ja yleisimpien pankki- ja luottokorttien lisäksi Smartum, Edenred Virike, ePassi sekä TYKY-maksuvälineet, kaikista myös mobiilisovellus.

Uimahallin kassan yhteydessä on kahvio, josta voi ostaa pientä vatsan täytettä. Valikoimissa mm. paikan päällä täytettyjä sämpylöitä/patonkeja/leipiä, makeita leivonnaisia, välipalatuotteita, karkkeja ja jäätelöä sekä erilaisia kylmiä ja kuumia juomia.

Uimahallin kahviossa, aulassa ja allastilassa on tallentava kameravalvonta, myös vedenalainen. Uimahallin käyttösäännöt ovat luettavissa uimahallin aulassa.

Tervetuloa kodikkaaseen ja turvalliseen uimahalliin!