Valitse sivu

Uimahallin esittely

Vuonna 2015 täysin remontoitu Muuramen uimahalli-kuntosali vain 15km päässä Jyväskylästä. Käytössä neliratainen 25m kuntouintiallas (+28 astetta) ja 6m x 7m lastenallas (+31 astetta). Kuntouintiallas on 1,2-1,8m syvä ja lastenallas tasaisesti syvenevä 0-0.8m.

Heinäkuun alussa 2023 uimahalli-kuntosalissa alkaa noin 15 kuukautta kestävä laajennusremontti. Remontissa uimahalliin rakennetaan kaksi uutta allasta jo olemassa olevien lisäksi: monitoimiallas sekä kylmäallas. Monitoimialtaaseen tulee hierontaporeet sekä invanostin. Kylmäallas on viilennysmoottorilla toimiva kastautumisallas. Lisäksi uimahalliin rakennetaan liikuntaesteisten puku-, pesu- ja saunatila, henkilökunnan tiloja sekä laajennettu kahvio kabinettitilalla. Kuntosali suurenee ja siirtyy yläkerrasta samaan tasoon uimahallin kanssa. Uuden uimahalli-kuntosalin alustava avautumisaika on joulukuun alku 2024.

Uimahallissa järjestetään ohjattuja vesijumppia, lasten vesiryhmiä ja uinninopetusta sekä lapsille että aikuisille. Asiakkaiden vapaassa käytössä on vesijuoksuvöitä ja uinnin harjoitteluvälineitä, lapsille lastenaltaalla kellukkeita ja leluja.

Käytössä ovat kulkurannekkeet, joilla myös lukitaan pukukaapit. On mahdollista valita kertakäyntiranneke tai sarjaranneke, johon voi ladata uinti- tai yhdistelmäkäyntejä 10 kerran sarjoissa. Maksuvaihtoehtoina ovat käteisen ja yleisimpien pankki- ja luottokorttien lisäksi Smartum, Edenred Virike, ePassi sekä TYKY-maksuvälineet, kaikista myös mobiilisovellus.

Uimahallin kassan yhteydessä on kahvio, josta voi ostaa pientä vatsan täytettä. Valikoimissa mm. paikan päällä täytettyjä sämpylöitä/patonkeja/leipiä, makeita leivonnaisia, välipalatuotteita, karkkeja ja jäätelöä sekä erilaisia kylmiä ja kuumia juomia.

Uimahallin kahviossa, aulassa ja allastilassa on tallentava kameravalvonta, myös vedenalainen. Uimahallin käyttösäännöt ovat luettavissa uimahallin aulassa.

Tervetuloa kodikkaaseen ja turvalliseen uimahalliin!