Valitse sivu

Anna palautetta

Etusivu / Info ja asiointi / Anna palautetta

Palautetta voit antaa karttapohjaisen palautejärjestelmän kautta. Palautetta voi antaa myös ilman sijaintitietoa.

OHJEITA PALAUTEJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖÖN

Valitse aihe, jota palaute koskee ja sen jälkeen valitse palautteen luonne. Valitsemalla oikean aiheen varmistat, että palaute menee suoraan oikealle taholle. Aihevalikoima on laajentumassa lähiaikoina. Yleistä palautetta voit edelleen antaa osoitteeseen info@muurame.fi. Toivomme palautteita ensisijaisesti järjestelmän tai info:n kautta suorien sähköpostien sijaan.

Voit halutessasi pyytää henkilökohtaisen vastauksen palautteeseen, sekä antaa palautteelle julkaisuluvan. Voit lisätä palautteeseen myös kuvan. Julkaisuluvan saaneet palautteet, joille on annettu sijainti, julkaistaan karttapalvelussa ilman nimeä. Julkaisemme vain asialliset palautteet.

Huomioithan, että tietoturvasyistä palautteessa ei tule mainita arkaluontoisia tietoja, kuten tietoja terveydentilasta, asiakkuuteen liittyviä tietoja, henkilötunnuksia, pankkitilin numeroita tai varallisuutta koskevia tietoja.

Vastaamme palautteeseenne pääsääntöisesti kahden viikon sisällä. Loma-aikoina ja viraston sulkuaikana (heinäkuussa) vastausajat saattavat olla pidempiä. Huomaathan, että palautejärjestelmän kautta annettu palaute ei ole kuntalaisaloite.

Anna palautetta alla olevan järjestelmän kautta

(Jos järjestelmä ei aukea alle, niin pääset palautejärjestelmään myös täältä.)

Kartalta näet julkaisuluvan saaneet annetut palautteet ja niiden vastaukset.

Lisätietoja palautejärjestelmästä:

Henrik Haanpää, Paikkatietoasiantuntija puh. 040 121 6475 henrik.haanpaa@muurame.fi