Valitse sivu

Tapahtumat ja näyttelyt

Tapahtumat

Muuramen kirjastoissa järjestetään monipuolisesti tapahtumia eri yleisöille. Tapahtumiin on aina vapaa pääsy, ne ovat avoimia kaikille ja vain poikkeustapauksissa vastaanotamme ilmoittautumisia tai jaamme sisäänpääsylippuja.

Meidänkirjasto on kirjaston ja kulttuurin yhteinen tapahtuma konsepti, jonka puitteissa järjestämme kirjailijavierailuita, asiantuntijaluentoja ja muita kulttuuritapahtumia.

Tapahtumista ilmoitamme kunnan tiedotuslehti Muuramelaisessa, kirjaston some-kanavissa, kirjastojen tiloissa, verkkokirjastossa sekä kunnan sivuilla. Linkit alla.

muurame.fi/tapahtumat

https://keski.finna.fi/Content/tapahtumat

Instagram: muuramenkirjasto

Facebook: Muuramen kirjasto- ja kulttuuripalvelut

Onko sinulla mielessä tapahtumaa, jollaisen toivoisit järjestettävän Muuramen kirjastossa tai haluaisitko kenties itse tulla pitämään luennon tai keskustelutilaisuuden omasta erityisosaamisestasi? Ota yhteyttä kirjastoon ja suunnitellaan lisää!

Näyttelyt

Kirjastosta löytyy paikka näyttelyille. Kirjaston matalammalle ikkunaseinälle on mahdollista ripustaa teoksia tietyin painorajoituksin. Kirjasto toimii omatoimikirjastona, mikä on hyvä ottaa huomioon näyttelyä suunnitellessa. Näyttelyiden järjestäminen kirjastossa on ilmaista.

Ota yhteyttä kirjastonjohtaja Tuire Vesteriseen, mikäli haluaisit oman näyttelysi esiin.

Kuvassa nähtävissä kirjastossa käytettävissä olevat ripustusvälineet ja paikka.

Maalaus: Eino Purola.

Maalaus riippumassa kiinnikkeiden varassa.