Valitse sivu

Häiriötiedotus

Häiriötiedotteet löytyvät kunnan pääsivulta, sivun alalaidasta. Suora linkki häiriötiedotteeseen tästä

Vesilaitos tiedottaa vesihuoltoon liittyvistä häiriöistä esim. ennakoiduista vedenjakelun keskeytyksistä ensisijaisesti kunnan nettisivuilla ja tiedotusta täydennetään tekstiviestillä.

Useimmiten vika ilmenee ennalta varoittamatta ja vian laajuutta ei heti voida arvioida. Silloin pyritään ilmoittamaan mahdollisimman nopeasti kunnan verkkosivujen ajankohtaista-palstalla. Mikäli pystytään rajaamaan heti alue, jota vika koskee, pyritään siitä lähettämään asiakkaille myös tekstiviesti.

Ennalta arvaamattomissa häiriötilanteissa pyrimme käyttämään häiriötiedotus-palvelua, mutta tilanteen niin vaatiessa vesi voi olla jo katkaistu ennen tiedotteen julkaisua tai viestin saapumista perille. Pyrimme tekemään toimenpiteet mahdollisimman nopeasti, jonka johdosta vesikatko voi olla jo ohi ennen häiriötiedotuksen laadintaa.

TIEDOTUS TEKSTIVIESTIJÄRJESTELMÄLLÄ

Muuramen kunnan vesilaitos on ottanut käyttöön tiedottamisen tehostamiseksi tekstiviestipalvelun, jolla voidaan nopeasti tiedottaa kunnan vesihuoltolaitoksen asiakkaita esim. ennalta suunnitelluista vedentoimituksen katkotilanteista.

Tekstiviestin lähettäjänä näkyy Vesilaitos. Viestiin ei voi vastata eikä sitä voi käyttää asiakaspalveluun. Viestit lähetetään pääsääntöisesti klo 7-22 välisenä aikana.

Tekstiviestipalvelusta viesti lähetetään kaikkiin häiriöalueella rekisteröityihin operaattoreilta saatuihin matkapuhelinnumeroihin. Palvelu tavoittaa automaattisesti yli 18-vuotiaat alueen asukkaat, joiden puhelinnumero on julkinen. Myös muut voivat lisätä numeronsa palveluun. Lisäksi voit poistaa puhelinnumerosi palvelusta eli kieltää viestien lähettämisen. Jos matkapuhelimesi on rekisteröity toiseen osoitteeseen (esim. työpuhelin), tällöin viestiä kotiosoitteessa olevasta häiriöstä automaattisesti ei tule.

Voit lisätä tai poistaa puhelinnumerosi järjestelmästä oheisesta linkistä: https://muurame.keyaqua.keypro.fi/keyaqua_customer_registration/

  • valitse Tarkista ja päivitä oman käyttöpaikan tietoja kun on oma kulutuspiste- ja mittarinumero
  • valitse Lisää/poista yhteystiedot viestintää varten, kulutuspistetietoja ei tarvita, voit lisätä osoitteen ja puhelinnumeron