Valitse sivu

Kesätyö

Muuramen kunnan kesätyöt 2024 -haku 26.2.-26.3.2024

Muuramen kunta tarjoaa muuramelaisille 15-17-vuotiaille nuorille kesätöitä kahden viikon jaksoissa kesän 2024 aikana. Kesätöitä on puistotehtävissä ja ruokapalvelussa. Palkka vaihtelee työtehtävän mukaisesti. Kesätöitä haetaan kuntarekryn kautta. 

Työ kestää 2 viikkoa, yhteensä 60 tuntia (6h päivässä ja 30h viikossa).

Voit hakea tehtävää, jos et ole aiemmin ollut kunnan kesätöissä/ kesätyösetelillä työllistettynä. Nuoren kesätyöllistymistä voidaan tukea joko kesätyösetelillä tai kunnan kesätyöpaikalla. Ei molemmilla.

PUISTOT
Työtehtävinä rikkaruohojen kitkeminen, leikkikenttien siistiminen, kesäkukkien kastelu/hoito, nurmen leikkaaminen (ympäri kuntaa).
Työtä tehdään ulkona, joten odotamme reipasta ulkoiluhenkeä.
Minna Hiekkola, minna.hiekkola@muurame.fi, 050 325 6975

2 työntekijää ajalle 3.6. – 16.6.2024
2 työntekijää ajalle 17.6. – 30.6.2024
Työaika 8-14, ulkotyötä ja osittain fyysistä. Oma vaatetus, sadevaatteet saa työnantajalta. Työtä tehdään ympäri Muuramea.

– – – – – –

RUOKAPALVELU
Keskuskeittiöllä avustavat siivous- ja astiahuollon tehtävät.
Tehtävässä olisi hyvä olla hygieniapassi.
Ilja Saralahti, ilja.saralahti@muurame.fi tai 050 435 9788

1 henkilö kahdeksi viikoksi välillä 3. – 30.6.24. Työntekijä voi valita itselleen sopivimman kahden viikon jakson kesäkuun aikana.
Työaika välillä 7 -15, lähtökohtaisesti työpiste on keskuskeittiö, mutta mahdollisuuksien mukaan myös muut toimipisteet mahdollisia.

– – – – – – 

Tervetuloa kesätöihin meille Muurameen!

Tarkista ennen työn aloittamista

Tarvitset työtä varten verokortin. Jos sinulla ei ole vielä verokorttia, tilaa se ajoissa! (Ilman verokorttia palkastasi pidätetään veroa 60%)


 

Kesätyöseteli muuramelaisen nuoren työllistämiseen

Muuramen kunnan nuorisopalvelut tukee nuorten kesätyöllistymistä kesätyöseteleillä. Muuramelaiset yritykset, yhdistykset ja säätiöt voivat hakea 250€ arvoista seteliä yhdessä kesätyöntekijän kanssa. Setelin tarkoitus on helpottaa nuorten työllistymistä Muuramessa toimiviin yrityksiin ja yhdistyksiin.

Jos haet Muuramesta kesätöitä, kerro kesätyösetelistä myös työnantajalle.