Valitse sivu

Muuramesali perustiedot

Kulttuurikeskuksen Muuramesali on hyvin toimiva monitoimisali, joka soveltuu niin teatteri-, konsertti-, elokuva- kuin koulutus- ja kokouskäyttöön. 230-paikkaisessa Muuramesalissa on nouseva katsomo, jonka permannolla on 176 paikka (+4 invapaikkaa) ja parvella 54 paikkaa. Näyttämön koko on 116 neliötä. Roudaus tapahtuu suoraan Muuramesalin sivunäyttämölle, jossa on myös kaksi pukuhuonetta.

HInta 200 € alle 3 tuntia, lisätunnit 50 €/t. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv 24 %. Muuramelaisten rekisteröityjen yhdistysten järjestämät juhla- ja taidetilaisuudet maksuttomia.

Vuokran käyttöoikeuteen sisältyy Muuramesalin osalta salin (230 istumapaikkaa), lämpiön ja esiintyjien tilojen lisäksi vahtimestaripalvelut perusvalmiuksien osalta. Laitteista ja varusteista vuokraan sisältyvät näyttämötekniset laitteet, av-, valo- ja äänentoistojärjestelmä, tanssimatto ja flyygeli. Flyygeli viritetään kerran vuodessa, mikäli vuokraaja tarvitsee tämän lisäksi erillisen virittämisen tapahtuu se vuokraajan maksamana.