Valitse sivu

Liikunta ja ulkoilu

Kunnan liikuntatoimen tehtävänä on luoda edellytykset seuratoiminnalle, järjestää liikuntatoimintaa sellaisille ryhmille, jotka jäävät seuratoiminnan ulkopuolelle sekä aktivoida kuntalaiset liikuntaharrastusten piiriin tuomaan elämään terveyttä ja hyvinvointia, ennaltaehkäisemään sairauksia ja näin saada taloudellisia säästöjä terveys- ja sosiaalisektoreilla. Muurame tarjoaa monipuolisia liikuntamahdollisuuksia eri lajien harrastajille kuntoliikkujista aktiiviurheilijoihin. Hyvässä kunnossa olevissa liikuntapaikoissa voi harrastaa niin yksilö- kuin joukkuelajejakin.

Kunnassa järjestetään veloituksetonta liikuntaneuvontaa heille, jotka liikkuvat terveytensä kannalta liian vähän ja ovat motivoituneita muutokseen. Lisätietoa tästä linkistä.

Salivuorot haetaan Liikunnan lomakkeet –sivuilta löytyvällä lomakkeella – huomaathan, että sulkapallon yleisövuoroille sekä squashin pelaamiseen voit varata ja maksaa yksittäisiä vuoroja suoraan järjestelmän kautta, katso varauskalenteri / varaa vuoro tästä: tilavarausjärjestelmä.

Koulujen saleille avain haetaan etukäteen kunnan infopisteestä ajanvarauksella 014 659 660 / sinikka.kajander@muurame.fi –  sulkapallo- ja squashvuorolle avaimen nouto / kulku uimahallin kautta – uimahallin ollessa suljettu laajennuksen vuoksi, avaimen nouto kunnan infopisteestä.

Kaikki kunnan liikuntapaikat löydät kunnan Karttapalvelusta (LIPAS-liikuntapaikat).

Muuramen kunta toivottaa liikunnan iloa!