Valitse sivu

Avoin varhaiskasvatus

Avoimiin varhaiskasvatuspalveluihin kuuluvat lasten kerhot ja avoin päiväkoti.

KERHOTOIMINTA

Kerhotoiminta on suunnattu kotihoidossa oleville lapsille kahden vuoden iästä maksuttoman esiopetuksen alkamiseen saakka. Kerhotoimintaan voivat osallistua myös kotihoidon tuella olevat lapset.

Kerhotoiminnan tavoitteena on tukea lapsen kasvua ja kehitystä. Kerhoissa on suunniteltua ja ohjattua leikkiä ja toimintaa. Kerhossa syödään kotoa tuodut pikkueväät.

Kunnallinen lasten avoin kerhotoiminta täydentää Muuramen seurakunnan lasten- ja perhekerhotoimintaa sekä MLL:n perhekahvilatoimintaa.

Lapsi voi osallistua kerhoon yhtenä tai kahtena päivänä viikossa. Koulujen loma-aikoina kerhot ovat kiinni.

Kerhoon haetaan sähköisellä varhaiskasvatuksen lomakkeella.

KERHO (15.8.2023-30.5.2024)
tiistai ja keskiviikko (1-2 pv/vko) klo 8.30-11.30

Kaijalantie 2, 40950 Muurame

p. 040 822 9017

AVOIN PÄIVÄKOTI, PERHEKESKUS

Yhteystiedot: perhekeskusohjaaja Taija Kaltiainen (Anu Piispanen työvapaalla 16.8.2021-30.11.2023) p. 050 5760 233, perhekeskus@muurame.fi

Avoimessa päiväkodissa työskentelevät varhaiskasvatuksen lastenhoitajat Susanna ja Birgit.

Avoin päiväkoti on avoinna maanantaisin ja torstaisin klo 9.00 – 12.00.

Avoin päiväkoti on Muuramen kunnan tarjoamaa ammatillisesti ohjattua, maksutonta avointa varhaiskasvatuspalvelua muuramelaisille, kaikille alle kouluikäisille lapsille ja heidän lähiaikuisilleen. Avoimessa päiväkodissa työskentelevät varhaiskasvatuksen lastenhoitajat Susanna ja Birgit.

Avoimeen päiväkotiin osallistutaan oman lähiaikuisen kanssa, esim. äiti, isä, isovanhempi. Avoimessa päiväkodissa on ohjattua toimintaa, vaihtuvia vierailijoita ja aikaa lasten vapaalle leikille sekä keskusteluille toisten huoltajien ja ammattihenkilöstön kanssa. Aamupäivän aikana on myös mahdollista nauttia omia eväitä, ja lounaan lämmittäminen onnistuu Perhekeskuksen pienessä keittiössä.

Osoite: Perhekeskus, Virastotie 5, 40950 Muurame (S-marketin piha).