Valitse sivu

Liikenne

Linja-autoliikenne

Muuramen kulkee useita paikallisliikenteen linja-autoja (nro:t 13, 13 M, 14, 14 M ja 21) ja alueen läpi ajaa useita kaukoliikenteen vuoroja.

Joukkoliikennejaosto
Jyväskylän seudun joukkoliikenteen (Jyväskylä, Laukaa, Muurame) käytännön järjestämistehtävistä on vastaa Jyväskylän kaupunki. Joukkoliikenteen lippuhinnoista, aikatauluista, reiteistä ja muista keskeisistä asioista päätetään seudullisessa joukkoliikennejaostossa, jossa on edustus Jyväskylän kaupungin lisäksi Muuramesta ja Laukaasta. Liikennöinti on kilpailutettu ja linjojen ajamisesta vastaa Jyväskylän Liikenne Oy.

Linkki-palvelupiste, mobiililippu ja neuvonta
Linkki-palvelupiste sijaitsee kauppakeskus Forumissa (Asemakatu 7). Palvelupisteeseen on esteetön kulku sekä Asemakadulta että kauppakeskuksen 2. kerroksesta. Palvelupiste neuvoo ja opastaa kaikissa paikallisliikenteen käyttöön liittyvissä asioissa. Lippujen osto ja matkakorttien perustaminen sekä lataaminen hoituu palvelupisteessä kätevästi. Älypuhelimeen voi myös ladata sovelluksen, jolla ostetaan mobiililippu. Jos matkakorttisi katoaa, käänny Linkki-palvelupisteen puoleen.

Linkki-palvelupiste, Asemakatu 7, Jyväskylä
ma 10-17 ja ti-pe 10-16
p. 014 266 0114, muut yhteydenotot Jyväskylän kaupungin sähköisen palautepalvelun kautta.

Waltti-palvelupiste Muuramessa (voit ladata ja ostaa uusia kortteja paikallisliikenteen busseihin) Muuramen R-kioski, Virastotie 2.

Joukkoliikenteen asiakasraati
Joukkoliikenteen asiakasraati on poliittisesti sitoutumaton toimija, joka kokoontuu noin 6 kertaa vuodessa. Katso lisää Joukkoliikenteen asiakasraati

Monipalveluliikenne

Muuramen kunnan sisäisestä palveluliikenteestä vastaa Monipalveluliikenne Monari.

Katso kesän 2024 reitit ja aikataulut.

Matkakeskus

Jyväskylän matkakeskukseen on keskitetty linja-autojen kaukoliikenne ja junayhteydet. Avoinna ma-la klo 6-22, su klo 8-22 osoitteessa Hannikaisenkatu 20, 40100 Jyväskylä.

Lentokenttä

Jyväskylän lentoasema sijaitsee Tikkakoskella, noin 35 km Muuramesta.