Valitse sivu

Perhekeskus

Muuramen perhekeskus – kohtaamisia arjessa

Tervetuloa leikkimään ja viettämään aikaa perhekeskukselle.  Perhekeskuksen toiminnasta tarkemmin tällä sivuilla: https://hyvaks.fi/asiointi/muuramen-perhekeskus

Pyydä apua -nappi on matalan kynnyksen sähköinen kanava, jonka kautta saat ohjausta ja neuvontaa oikeanlaisen avun piiriin. Apua voit pyytää nimettömänä. Apua pyytäessäsi sinun ei tarvitse tietää, mihin palveluun tai kehen ammattilaiseen tulee olla yhteydessä.

Pyydä apua -napin yhteydenottosi vastaanottanut sosiaali- tai terveydenhuollon ammattilainen ottaa 1–3 arkipäivän kuluessa yhteyttä joko sähköpostitse tai puhelimitse valintasi mukaan, joten täytäthän yhteystietosi alla oleviin kenttiin.

Pyydä apua tästä

Perhekeskuksella tarkoitetaan ensisijaisesti toimintamallia, joka tiivistää entisestään lapsiperhetoimijoiden yhteistyötä ja perheet tulevat tietoisemmiksi saavutettavissa olevista palveluista ja toiminnasta. Perhekeskustoimintaa toteutetaan sekä Muuramen perhekeskuksessa, kohtaamispaikassa Virastotie 5:ssä että verkostomaisesti eri lapsiperhetoimijoiden yhteistyöllä.

Perhekeskuksen yhteyshenkilö on perhekeskuskoordinaattori Anu Piispanen p. 050 576 0233