Valitse sivu

Päätöksenteko

Valtuuston, kunnanhallituksen ja lautakuntien pöytäkirjat 17.9.2019 alkaen>>

Valtuuston, kunnanhallituksen ja lautakuntien esityslistat ja pöytäkirjat 1.1.2022 alkaen sekä viranhaltijapäätökset

Luottamushenkilötiedot

Tilapäinen valiokunta 1

Tilapäisen valiokunnan arviointiraportti (Valt. 29.3.2021 § 24)

Tilapäinen valiokunta 2 (Valt. 17.5.2021 § 42 valtuutetuille oheisaineistona jaettu tilapäisen valiokunnan raporttiluonnos 12.5.2021)

Muuramen valtuusto on 35-jäseninen. Valtuuston puheenjohtaja on Ville Väyrynen, kok. Ensimmäinen varapuheenjohtaja on Jani Kokko, sdp, ja toinen varapuheenjohtaja Tiina Mikkola, kesk. Paikkajakauma valtuustokaudella 2021-2025: Kesk 10, Kok 9, SDP 7, PS 4, Vihr 3,  Vas 1 ja KD 1.

Muuramen kunnanhallituksessa on 9 jäsentä. Kunnanhallituksen puheenjohtaja on Mika Ilvesmäki, kesk. Ensimmäinen varapuheenjohtaja on Marja Raiskinmäki, kok, ja toinen varapuheenjohtaja Arto Liikanen, sdp.

Lautakunnat

  • Elinvoiman ja kestävän kasvun lautakunta
  • Hyvinvoinnin ja palveluiden lautakunta
  • Tarkastuslautakunta

Sidonnaisuusrekisteri

Muuramen kunnan hallintokaaviokuva. Iso kolmio koostuu seuraavista: VALTUUSTO, Tarkastuslautakunta, KUNNANHALLITUS, ELINVOIMAN JA KESTÄVÄN KASVUN LAUTAKUNTA, HYVINVOIMMIN JA PALVELUIDEN LAUTAKUNTA, Yksilöasioiden jaosto. Vieressä pienemmät erilliset neliskulmiot joista toisessa: KESKUSVAALILAUTAKUNTA, VAALILAUTAKUNNAT, VANHUS-JA VAMMAISNEUVOSTO, NUORISOVALTUUSTO ja toisessa: MUURAMEN HYVINVOINTILIIKELAITOKSEN JOHTOKUNTA.

Muuramen organisaatiokaaviot esitteenä (pdf)