Muut tilat

Kulttuurikeskuksen kahvio ja kabinetti, Nisulantie 1
Vuokrattavissa arkisin klo 16-21.30  sekä viikonloppuisin klo 8-21.30. Kahvion vuokra on 12,40 e/kolme ensimmäistä tuntia, lisätunnit 3,72 e/h (sis. alv). Varaukset ja lisätiedot  Kunnanviraston info: joonas.leppanen@muurame.fi  / 014 - 659 660, huom. Kulttuurikeskuksen kahvion voit varata suoraan palvelusta Tilavaraukset, jolloin vuokra maksetaan suoraan Paytrail-palvelun kautta - huomioithan varatessasi tilaa avaimen noudon etukäteen. Kokoustilassa ei ole videotykkiä eikä tietokonetta. Huomaathan, että kahvioon kuljetaan Kulttuurikeskuksen kautta - ulko-ovessa on hälytys mikäli sitä pidetään minuuttia pidempään auki. Sähkölukon poiskytkentää varten (esim.turnaukset ja yleisötilaisuudet) tilaus väh. 1 viikko etukäteen vahtimestarit@muurame.fi ja reijo.koivuniemi@muurame.fi 

Kahviossa on kahvinkeitin+suodatinpussit, vedenkeitin, uuni (päälle lämpöryhmäkytkimestä), mikroaaltouuni, jääkaappi ja pakastin. Vuokraajan pitää tuoda kaikki muu tarvittava tullessaan. Käynti kahvioon tapahtuu vain Kulttuurikeskuksen pääoven kautta.  Kahvion tilat pitää käytön jälkeen jättää hyvään kuntoon. Siivoustarvikkeet löytyvät siivouskaapista ja roskat viedään jätteidenkeräysastioihin. Vuokra voidaan laskuttaa tai maksaa suoraan uimahallin kassalle. Avaimet kahvioon on noudettavissa uimahallin kassalta tai virastotalon infosta.

Nuorisoseurantalo, Mikkolantie 6 (tiistai, keskiviikko ja torstai) ja Työväentalo, Nisulantie 2 (keskiviikko ja torstai). Maksuttomia kunnan omille hallintokunnille ja laitoksille sekä muuramelaisille rekisteröidyille yhdistyksille, huom, ei kesä-heinä-elokuussa. Varaukset ja lisätiedot Kunnanviraston info: johanna.pitkala@muurame.fi / 050 595 3621. Muina päivinä Nuorisoseurantalon vuokraukset rinnemilla@gmail.com / 050 570 9993 ja Työväentalo lahtinen.seppo@luukku.com / 040 723 0784

Kota, Kenttätie. Urheilukentän kota on kaikkien, yli 18-vuotiaiden muuramelaisten käytettävissä ilmaiseksi. Kukin käyttäjä huolehtii itse polttopuista ja siivouksesta. Kotaan mahtuu reilusti toistakymmentä henkilöä. Kota on lukittuna. Kota varataan kunnanviraston infosta joonas.leppanen@muurame.fi tai 014 - 659 660, josta saa myös avaimen.

Riihivuori: Katso tarkemmin  ravintola Riihikelo

Hiekkarinne. Hiekkarinteen tanssilava (Kuusanmäentie 7) on siirtynyt Muuramen kunnan omistukseen. Päävuokralainen on Muuramen Seudun Kennelkerho. Vuokraushinnat: Koko alue 100 €/vrk + alv 24 % (tanssilava 280 h, kahvio, wc-tilat, terassi). Kahviorakennus 20 €/3h + alv 24 % (40 h, wc-tilat, terassi). Vuokrauskyselyt:  muurame.hiekkarinne@gmail.com tai puhelimitse Heli Herranen 050 522 7482 tai Katja Översti 050 512 0274.Vuokrauskyselyt myös: johanna.pitkala@muurame.fi  tai 050 595 3621. Tanssilavaa ei lämmitetä talvella.

 

Tilavarausjärjestelmästä löytyy useiden vuokrattavien tilojen varauskalenterit, osaa tiloista voi varata ja maksaa suoraan järjestelmän kautta:

TilavarausjärjestelmäJohanna Nuija
Infopisteen hoitaja
050 477 9130
johanna.nuija@muurame.fi
Infopisteen neuvonta. Liikuntasalien avaimet, tilojen varaukset, Kukkaniemi, Kulttuuritapahtumien liput. Tietosuojavastaava. Kunnanviraston infopiste toistaiseksi suljettu koronan vuoksi. Yhteyttä voi ottaa sähköpostilla tai puhelimella arkisin klo 9-15 välillä. Avaimien nouto ja muut henkilökohtaista käyntiä vaativat palvelut ajanvarauksella.
Joonas Leppänen
Infopisteen hoitaja, harjoittelija
014 659 660
joonas.leppanen@muurame.fi
Infopisteen neuvonta. Liikuntasalien avaimet, tilojen varaukset, Kukkaniemi, Kulttuuritapahtumien liput. Kunnanviraston infopiste palvelee ajanvarauksella, yhteyttä voi ottaa sähköpostilla tai puhelimella arkisin klo 9-15 välillä.