Muut tilat

Kulttuurikeskuksen kahvio ja kabinetti
Vuokrattavissa arkisin klo 16-21.30  sekä viikonloppuisin klo 8-21.30. Kahvion vuokra on 10 e/kolme ensimmäistä tuntia, lisätunnit 3 e/h (sis. alv). Kabinetin vuokra kokouskäyttöön on 10 e/kolme ensimmäistä tuntia, lisätunnit 3 e/h (+ alv 24 %). Varaukset ja lisätiedot  Kunnanviraston info: tilavaraukset@muurame.fi (ilmoitathan viestissä kaikki yhteystietosi, myös sähköpostiosoitteen) tai 014-659660, huom. Kulttuurikeskuksen kahvion voit varata suoraan palvelusta Tilavaraukset, jolloin vuokra maksetaan suoraan Paytrail-palvelun kautta - huomioithan varatessasi tilaa avaimen noudon etukäteen. Kokoustilassa ei ole videotykkiä eikä tietokonetta. Huomaathan, että kahvioon kuljetaan Kulttuurikeskuksen kautta - ulko-ovessa on hälytys mikäli sitä pidetään minuuttia pidempään auki. Sähkölukon poiskytkentää varten (esim.turnaukset ja yleisötilaisuudet) tilaus väh. 1 viikko etukäteen vahtimestarit@muurame.fi ja reijo.koivuniemi@muurame.fi 

Kahviossa on kahvinkeitin+suodatinpussit, vedenkeitin, uuni (päälle lämpöryhmäkytkimestä), mikroaaltouuni, jääkaappi ja pakastin. Vuokraajan pitää tuoda kaikki muu tarvittava tullessaan. Käynti kahvioon tapahtuu vain Kulttuurikeskuksen pääoven kautta.  Kahvion tilat pitää käytön jälkeen jättää hyvään kuntoon. Siivoustarvikkeet löytyvät siivouskaapista ja roskat viedään jätteidenkeräysastioihin. Vuokra voidaan laskuttaa tai maksaa suoraan uimahallin kassalle. Avaimet kahvioon on noudettavissa uimahallin kassalta tai virastotalon infosta.

Nuorisoseurantalo (keskiviikko ja torstai) ja työväentalo (keskiviikko ja torstai). Maksuttomia kunnan omille hallintokunnille ja laitoksille sekä muuramelaisille rekisteröidyille yhdistyksille, huom, ei kesä-heinä-elokuussa. Varaukset ja lisätiedot Kunnanviraston info: tilavaraukset@muurame.fi (ilmoitathan viestissä kaikki yhteystietosi, myös sähköpostiosoitteen) 014 - 659 660.

Kota. Urheilukentän kota on kaikkien, yli 18-vuotiaiden muuramelaisten käytettävissä ilmaiseksi. Kukin käyttäjä huolehtii itse polttopuista ja siivouksesta. Kotaan mahtuu reilusti toistakymmentä henkilöä. Kota on lukittuna. Kota varataan kunnanviraston infosta tilavaraukset@muurame.fi (ilmoitathan viestissä kaikki yhteystietosi, myös sähköpostiosoitteen) tai 014 - 659 660, josta saa myös avaimen.

Riihivuori: Katso tarkemmin  ravintola Riihikelo

Hiekkarinne. Hiekkarinteen tanssilava (Hiekkarinteentie 42) on siirtynyt Muuramen kunnan omistukseen. Päävuokralainen on Muuramen Seudun Kennelkerho. Vuokraushinnat: Koko alue 100 €/vrk + alv 24 % (tanssilava 280 h, kahvio, wc-tilat, terassi). Kahviorakennus 20 €/3h + alv 24 % (40 h, wc-tilat, terassi). Vuokrauskyselyt:  muurame.hiekkarinne@gmail.com tai puhelimitse Heli Herranen 050 522 7482 tai Katja Översti 050 512 0274.Vuokrauskyselyt myös kunnanviraston infosta: tilavaraukset@muurame.fi (ilmoitathan viestissä kaikki yhteystietosi, myös sähköpostiosoitteen) tai 014 - 659 660 Tanssilavaa ei lämmitetä talvella.

 

Kunnanviraston info
p. 014 659 660 (ma-pe klo 9 - 15)
tilavaraukset@muurame.fi (ilmoitathan viestissä kaikki yhteystietosi, myös sähköpostiosoitteen)