Uimahalli-kuntosali Aallotar

Ajankohtaista

  • Ilmoittautuminen kevään 2021 lasten vesiryhmiin alkaa ke 16.12. klo 12.
  • Itsenäisyyspäivänä 6.12. uimahalli on suljettu.

Uimahalli-kuntosalilla palattu normaaleihin aukioloaikoihin

Syyskuun alusta eteenpäin uimahalli-kuntosali Aallotar palvelee myös aamu-uinnin ja viikonlopun osalta. Tervetuloa nauttimaan liikunnan iloista ja uusittujen saunojen pehmeistä löylyistä!

Kuntosali on puolestaan avoinna 5.8. alkaen maanantaista sunnuntaihin kello 6–21.30 sarjarannekkeella. Kertakäynnit onnistuvat vain kassan aukioloaikoina. Kuntosali on suljettu maanantaisin kello 9–10 siivouksen vuoksi.

Tule uimahalliin täysin terveenä!

Koronavirusta ei ole vielä täysin selätetty, joten kaikkien tulee edelleen toimia vastuullisesti. Uimahalli-kuntosalin tiloihin tuleminen on kielletty, mikäli kokee pieniäkin koronavirukseen tai
hengitystieinfektioon viittaavia oireita. Aallottaren tilat ovat pienehköt, joten turvavälien säilyttäminen voi olla haasteellista. Kuitenkin noudattamalla hyvää käsihygieniaa, uimahallin normaaleja peseytymisohjeita ja THL:n suosituksia turvaväleistä vähennetään koronavirustartunnan riskiä.

Syksyn ohjatut ryhmät 31.8.-13.12.2020 & kevään ryhmät 11.1.-25.4.2021

Kevään 2021 ohjattuihin lasten vesiryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu uimahallin verkkosivujen kautta ke 16.12. klo 12 alkaen. Lasten vesiryhmät muodostetaan kokonaan uudelleen eikä vanhoilla ryhmäläisillä ole etuajo-oikeutta eikä automaattisesti paikkaa ryhmässä. Aikuisten ryhmät jatkavat samoilla kokoonpanoilla kuin syksyllä eikä niihin tarvitse ilmoittautua uudelleen. Joissakin aikuisten ryhmissä on vapaita paikkoja ja niihin on mahdollista täydennysilmoittautua myös kesken kauden. Kevään ryhmien osalta maksetaan uusi kausimaksu uimahallin kassalla ja ryhmä ladataan kulkurannekkeelle. 

Huomioithan, että esimerkiksi pienten lasten uimaopetuksessa on mahdotonta välttää lähikontaktia eikä uimahallilla ole tarjota suurempia tiloja esimerkiksi kokoontumistilana toimivan ryhmäpukuhuoneen tilalle. Mikäli ryhmään osallistuja tai hänen läheisensä kuuluu riskiryhmään, on hyvä pohtia ohjattuun ryhmätoimintaan osallistumisen siirtämistä myöhemmäksi. On erittäin tärkeää jättäytyä herkästi pois myös ryhmän kokoontumisesta, jos tulee mitään hengitystieinfektioon tai koronavirukselle tyypillistä oireilua. Ohjatuille ryhmille voidaan antaa ryhmäkohtaisia turvallisuutta edistäviä ohjeistuksia ja osallistujamääriä rajata.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa ohjatuista ryhmistä täältä.

Aallottaren ryhmäkalenteri 2020 syksy

Aallottaren ryhmäkalenteri 2021 kevät

Maksuhyvitykset

Maksuhyvitysten käsittely saattaa syksyllä ajoittain ruuhkauttaa uimahalli-kuntosalin kassapalveluja, joten asiointiin on hyvä varata tavallista enemmän aikaa. Maksuhyvityksiä tulee hakea lokakuun 2020 loppuun mennessä. 

Tiedote maksuhyvityskäytännöistä liikuntapalveluissa

Lisätiedot:
liikuntajohtaja Hannele Alanärä, p. 014 659 736


Tervetuloa tutustumaan kodikkaaseen uimahalliin! Välilehdiltä löydät lisätietoa ohjatuista ryhmistä sekä esittelyn uimahallista ja kuntosalista. Olemme myös Facebookissa, seuraa meitä Uimahalli Aallottaren sivuilla!


Voit tarkastaa varausjärjestelmästä uimahallin ison altaan ja kuntosalin varaustilanteen jo kotona!

Järjestelmässä näkyy ohjatut ryhmät sekä uimaopetustunnit. HUOM. Kaikki vesijumpat varaavat puolet isosta altaasta.


Yritysten kanssa tehdään uimahallin, kuntosalin, squashin ja sulkapallon laskutussopimukset. Tutustu laskutussopimuksen ohjeistukseen. Sopimuksen voi tulostaa liikuntapalveluiden lomakkeista. 

Käyntiosoite: Nisulantie 5, 40950 Muurame

Uimahalli 1.9.2020 alkaen

Ma, ti, to klo 14 - 20.30
Ke klo 6 - 20.30
Pe klo 6 - 8 & 14 - 20.30
La - su klo 12 - 17.30

Kassa suljetaan aina tuntia aiemmin.
Pe aamu-uinnilla kassa on suljettu.


Lipunmyynti, kahvio
puh. 014 659 250

Kuntosali
Ma - su klo 06.00 - 21.30 sarjarannekkeella.
Kertaliput kassan aukioloaikoina.
Maanantaisin suljettu klo 9-10 siivouksen vuoksi.
Ohjattujen ryhmien aikaan kuntosali suljettu muilta käyttäjiltä.

Uinninvalvonta, uimaopetus, liikunnanohjaus
Eeva Tarvus, Kimmo Ahonen, Timo Suutari, Johanna Karhunen & Satu Koskela
puh. 014 659 662                               
uimahalli@muurame.fi

Uimahallin esimiehenä toimii 3.1.2021 saakka Satu Koskela
satu.koskela@muurame.fi
014 659 673, 040 559 2763